Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (42)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Tenhle film má všechno: lasery, vesmírný lodě, Spocka, bitky a prsa.

plakát

Riddick (2013) 

Naprosto zbytečnej film.

plakát

České století (2013) (seriál) 

1: díl: Začnu výtkama, nelíbily se mi skoky, zvláště skok z roku 1916 na 1918, byl by z toho sice díl na 3 hodiny, ale vynechali tím poměrně důležité informace. David Lloyd George v Británii řekne, že Masaryka nepodpoří - blik - máme tu Československou republiku. Hubovi jsem párkrát špatně rozumněl, ale nic důležitýho jsem nepřeslechl. Klady jsou naprosto zjevné, je to skvělé herecké obsazení a herecké výkony, které bude určitě pokračovat. Líbí se mi i konverzační formát. Jestli budou další díly pokračovat v tomhle duchu, bude to super. Zatím hodnotím za 4*.

plakát

Avatar (2009) 

Musel jsem změnit hodmocení o jednu hvězdu dolů, protože napodruhý to prostě neni koukatelný. Postavy jsou placatý, děj je předvídatelnej, ale to jsem to věděl už napoprvý. Napodruhý je to prostě ještě horší. Ještě se na to kouknu dvakrát a dam tomu odpad!

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Nepochopil jsem jak Storm Shadow přežil jedničku, kde vzal padouch novou masku a proč tam sakra hraje RZA. Vlastně sem toho nepochopil víc, ale furt se tam něco dělo, nedávalo to sice smysl, ale hlavně že se střílelo a mečovalo.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Skvěle sme se bavil, možná až moc. Bejval bych dal 5 hvězdček, ale bylo to až přehnaně komediální. Rozhodně ale oceňuju, že Tony byl v obleku poměrně malou část filmu a poslední bitka nebyla soubojem Iron mana a obřího záporáka. 4*

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

No nevim no. Western si teda představuju trošku jinak, takže tuhle škatulku bych zahodil. Komedie to teda rozhodně byla, což mi trochu vadilo, scény byly vtipný prvoplánově, no prostě jako v komedii, a nesedělo mi to tam. Celej film stojí na Waltzovi a DiCapriovi, ty sou fakt oba boží, takže to je plus. Jinak celkem dobrej film, ale asi to nejhorší od Tarantina. 3*

plakát

Dredd (2012) 

Věčně se šklebící policajt rozstřeluje feťáky na sračky. Nedá se vyhnout srovnání s Raid: The Redemption, ale poněvadž scénář byl napsán k Dreddovi dřív, diskuze o kopírování by se teda měla nácházet jinde. Tenhle film je prostě brutální, krvavá řežba s cool slow-motion záběrama s lehkým LSD třpitem a jednou pěknou tvářičkou. Plný 4*.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Absolutně zbytečný díl v týhle sérii, ty předchozí dva taky stály za prd, ale tohle byla fakt nuda.