Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 611)

plakát

Mission: Impossible (1996) 

Hlavní držák asi už dnes není Tom Cruise v latexových maskách, ale nesmrtelná hudba Dannyho Elfmana. Plus několik nesmrtelných scén (Hurvínek na šňůrkách). Ale vážně musela být scéna s vlakem tak moc nevěrohodná? Bláznivá střela hadra.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Když nic duchaplného nečekám, a s vědomím prvního filmu, cíleného zřejmě především pro asijské publikum, se chci jen lehce bavit, tak zkousnu ledacos (viz plakát). Ale, když už mají hrdinové korzovat kilometry po dně, a Jason Statham dokonce plavat bez čehokoli, tak bych tu stanici neumisťoval 8.000 metrů (!) hluboko pod hladinu oceánu.

plakát

Touha po odvetě (2022) 

Bruce Willis je už druhé desetiletí statická figura Bruce Willise. 16 bloků byl asi poslední herecký výkon před zamrznutím borce v tílku z Die Hard.

plakát

Blok 99 (2017) 

Bradley Thomas Vince Vaughna není nabušený kulturista, ale je to kus chlapa, co dřív "trochu boxoval". Když ztratí práci, a se ženou je to taky trochu na levačku, rozhodne se vzít dočasný job, kde je do basy blízko. Sice "to není rakouský vězení", ale těch pár let se přečká.  Jenže to bude jinak.

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Začalo to za čtyři, pak už se prodlužovalo bez tak dobrých nápadů. Šlo však jen o dočasný pokles, a epizody, kdy protagonisté popírají princip animáků a dospívají jsou docela vtipné.

plakát

Krvavý příliv (1995) 

Gene Hackman zahrál bravurně "zelený mozek" celoživotně vycvičený na jediné finální rozhodnutí. Jinak spíše televizní produkce a mluvící hlavy v kulisách.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Dostalo to i mě, odmítače romantických filmů. "Minule to bylo jen pět minut". Silný konec.

plakát

Kdo hledá zlaté dno (1974) 

Menzelova úlitba režimu. Náborovka na další "betonové katedrály". Je tam ovšem v epizodní roli kolega stavitel z Na samotě u lesa.

plakát

TOP STAR Extra (2010) (pořad) 

(Díly v celku, bez reklam z YouTube plus)  Viděl jsem několik: František Peterka, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková a Rudolf Hrušínský. Velmi dobré, kdo by to čekal, při názvu jaký to má, že.

plakát

Stewart (2022) 

Kdo viděl pár dokumentů z F1, zapláče. Dejte si raději Formule 1 (Itálie, 1978, 95 min), kde je Steward také.