Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (81)

plakát

Sestra II (2023) odpad!

Strašná slátanina. Bylo tam pár prvoplánových lekacích scén, ale jinak nic. Nulová atmosféra, ploché postavy, hloupý příběh. Pokud vám je u filmu jedno jestli někdo zemře nebo bude žít tak je něco špatně.

plakát

Osada (2021) (seriál) 

První sárie byla velice fajn. Druhá série je něco otřesného a trapného.

plakát

Jižanská pohostinnost (1981) 

Tak nějak jsem si to pamatoval z VHS a asi jsem se k tomu vracet neměl. Celý příběh postrádal logiku, byl časově přepálený a jediné co na filmu bylo dobré byla hudba.

plakát

Posedlost (1981) 

Nejsem "fajnový šmekr" a tohle bylo mimo můj rozsah.

plakát

8 zůstává (2018) odpad!

Co to proboha bylo? Dokoukali jsme to do konce s tím, že se snad na konci filmu dozvíme o čem vlastně film byl. Buď se jedná o něco úžasně nadčasového a inteligentního co bohužel nejsme schopni pochopit a docenit a nebo o absolutní kravinu.

plakát

Kam zmizel kurýr (1981) 

Příjemný film který pomocí jednoduchého příběhu příjemně provede českou filmovou scifi tvorbou. Proč už se dnes podobné filmy netočí?

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Ve filmu je vidět logo T-Mobile ačkoli v té době zde byl Pegas.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Po dvou dílech s černochy, lesbami a vegankou jsem to vzdal. Představa, že ve třetím díle přijedou ještě cyklisté a teprve pak dojde (možná) na něco společného s herní sérií byla příliš ubíjející.

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Roubal se pořádně k ničemu nepřiznal a tak nebylo moc o čem vyprávět. Na jedno skouknutí dobrý, ale kdyby to bylo o komkoli jiném tak to vyšlo na stejno. Nic nového to nepřineslo a jméno Rubala bylo použito vlastně jen jako vábnička. V Legendách kriminalistiky se toho člověk o případu dozví víc než z této třídílné série.