Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hannibal

Hannibal (2013)

Nový seriál Hannibal, kde se žánry míchají jako na kolotoči a divákovi sází jednu otázku za druhou, nutí ho přemýšlet a doufat, že na to nakonec přijde.. Dlouho mě nechytl seriál jak teď, naposled to byl Lost a pak možná první řada WD. Hvězdné obsazení přišlo, jakoby psali seriál pro mě. Fishburne je můj oblíbenec už dýl, asi od dob Matrixu a v L.A. ukázal své kvality po stránce policie. Vyšinutý Dancy a jeho role v seriálu je zatím dost zajímavá a jsem dost zvědav, jak se jeho schopnosti dál ukážou. V tom přijde na scénu Mikkelsen aka Dr. Hannibal a záhady se začnou dít a ponurá hudba dodá ještě více na záhadnosti a více otázek v dosti brutálních vraždách! zatím hodnotím 5* - 90%

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Hororový seriálek přímo pro mě!! Moc se mi líbí masky a udělaní chodců ( zombíků ), úžasná hudba a zatím zajimavý příběh ve městě, který už mě moc zajímá jak dopadne ve druhé sérii s 13 epizodami :) Snad Darabontova ruka připraví ještě zajímavější epizody a změní názory odpůrců seriálu...

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Moje Jednička v seriálech!!! Nikdy jsem se netěšil na další díl jako u Ztracených.. herecké obsazení + příběhové postavy a v každých dílech jak se dozvíte o další minulosti jednoho z nich přidá u diváka ještě větší zájem o další díl, že to není ani možny (alespoň u mě ) !! Hudba a kamerové záběry se mi zdají dobré, takže si nemůžu stěžovat. Všechny série mám stejně rád a poslední díl který zakončuje seriál je spíš na kapesník pokud jste do toho byli zažraní asi jako já a když divák není uplný bezcita..

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

The Simpsons, tak na tento seriál se dívám asi od 10 let až do teď... všechny série jsem viděl asi 5x a pořád mě to baví ty vtípky, i když některé znám na spaměť.. Hlavně u tohohle seriálu teprve vyniká nejlepší dabing v české kinematografii, přesně vystihuje postavy a sedí každá jako prdel do gatíí.. Hlavně velký res5kt scénaristům, producentům a hlavně Mattovi Groeningovi a na jejich nekonečných nápadech u kterých kolikrát hledim s otevřenou hubou jesi ti týpci nejedou na cracku, nebo kde to prostě berou!! Rodinka Simpsnu bude u mě i v dospělosti jeden z nejlepších anim seriálů.

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Lucky Louie, jeho pekelně milá dcerka, pěkná ženuška s vysmaženým a trhlým bratrem, kamarádem dealerem trávy a tlustej šefik? Tak to je ten pravej nářez nahranej před živym publikem! Tento seriál je teprve nářez na zasmátí s přáteli (spíše s mužským pohlavím) :) Jde tam o klasický problémy v práci, doma a v běžnym životě každého, ale v takovém provedení že se nedivím že po první sérii to museli zakázat... a hlavně velkej obdiv Louisovi C.K. hlavnímu hrdinovi, že si tak brilantní kousek i sám zrežíroval. Na tento nářez se musí každý podívat a udělat si obrázek sám :) Good watch!!

Futurama

Futurama (1999)

Už od pilotního dílu jsem se excelentně bavil a celá produkce scénáristů, režie a samotný Matthew Groening mi zase dokázal, že pořád dělají jednu z nej anim seriálů v USA... hlavně se mi líbí postavy ve Futuramě a český dabing ktomu, lahoda... asi se nemusím ničemu divit, to my děláme ten nej dabing! Od těchto lidí jsem nic horšího po Simpsonech ani nečekal, Simpsons to nejsou ale 5* dávám i tak...

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Tento seriál mám rád na dobrej odreag.. Dá se říct, že je pořád o jednom a tom samým.. Možná to tak působí na dost diváků, nedivim se, Charlie vede život jaký by chtěl asi každej chlap, flákat se v luxusní vile v Malibu, popíjet whiskye, kouřit doutníky a každou chvíli mít v posteli jinou krasotinku...Ale mám na tom rád, že se často těm vtípkům zasměju a třeba takoá postava uklízečky Berty mě pokaždé dostane do kolen :) Ještě že u seriálu zvýšili její vstup do epizod, po tom co zjistlili že u diváků má mnoha fandů a to se měla objevit jen okrajově... ... viděno asi 5x všechny série... 1. série - 4*, 2. série - 4,5*, 3. série - 5*, 4. série - 5*, 5. série - 5*, 6. série - 4,5*, 7. série - 5*, 8. série - 4,5*

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

anim seriál na kerej jsme chodívali na základce s kámošema o volné prřestávce se dívat na VHSko.. Nezapomenutelnej seriál s hláškama co si pamatuju dodnes :) Jak bývá u seriálů, že čím víc sérií má, tak začíná být horší což se u South parku nedá říct ani náhodou... "Seru na vás, du domů" :)

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

jeden z nejlepších hraných USA komedialních seriálů, který bežel na obrazovkách nejdelší dobu, dokonalý humor prodavače bot Ala Bundy se nedá hodnotit slovy ale spíš smíchem... Tento seriál jsem začal koukat na telce na nově a v česku se stal dost populární v jaké koli věkové hranici, je to KLASA !! hlavně ty začátky!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Anglický parodický humor z vesmíru v podání Listera, kocoura, Rimmera a v dalších epizodách i jiných je opravdu kult a myslím, že angličané jsou na něj popravdě hrdí. Tento seriál jsem viděl až poprvé na střední škole v konverzaci Angličtiny, se skvělou profesorkou co ten seriál zbožňovala a pouštěla nám ho anglicky s titulkama, doteď nevím jestli nás něco chtěla naučit nebo se spíše v nudě školy pobavit :) to už teď nezjistím, ale RED DWARF stojí za tu srandu zkouknout :)