Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Co tohle mělo být. Jediné co na tom bylo zajimave byl trailer na film, a film jako takový absolutně neměl existovat. Stopáž nesmyslne dlouhá, dalo by se to klidně na hodinu a nebyla bych ani tak naštvaná ale jsem. Debaty o ničem, bohužel i smutné to, že děti nezajímalo že nejde internet, tv ani ostatní. Dnešní děti a některé dospělé by už nepřežilo tohle. Zajímavé bylo na tom asi 10 minut a to ohledně jelenů, divné chajdy a baráku. Díky ne.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) 

Bohužel, ač se snaží Netflix opět nalákat na oblíbenou herečku, nepodařilo se to. Efekty povedené,ale děj byl od začátku do konce ubíjejicí a měla jsem problém to dokoukat. Je to zkrátka stejné či hodně podobné filmu Matka s Jlo, taky lákadlo jak hrom ale nakonec nuda.

plakát

Anna Nicole Smith: Neznáte mě (2023) 

Zajímavé. Dala jsem to jedním dechem. Samozřejmě jsem viděla již jiné filmy a dokumenty, a tento také není vůbec špatný. Bohužel skončila jak skončila, na druhou stranu chápu že chtěla jít za synem a ten stesk se nedal zvládat. Samotný dokument je natočen hezky, lidi který tam mají zpověď se zdají být upřímný a dali zase jiný pohled na věci co se dělo a proč se tak dělo.

plakát

Matka (2023) 

Film který mě nalákal Jlo a určitě nejsem jediná. Na svůj samozřejmě skvělé vypadá, a fyzičku kterou má bych chtěla mít i já ve svých 33 letech 😅 Ale film bohužel musím hodnotit tak nízko z důvodu nudy. Pokud u filmu mám neustále myšlenky na něco jiného, čumím do telefonu protože chci nějak bavit, je to špatně. Film jsem dala hodně a přestávkami. Zbytečně ztracený čas.

plakát

Halston (2021) (seriál) 

Úžasný! Takhle, já jsem nikdy o Halstonovi neslyšela až do teď. Takže jestli byl kdy slavný tak v minulosti, teď bohužel. Výkon ewana je úžasný.

plakát

Sezn@mka (2016) odpad!

Ne,Ne a ještě jednou Ne...

plakát

My (2019) 

Na to, jako to mělo ohlasy jsem měla velké očekávání, ale tohle bylo velké zklamání, nechápu jak tohle někdo může nazvat hororem.

plakát

Zraněná srdce (2019) 

Krásný romantický film, který ale podle mě chybí nějaký větší drama, spád, jede to stále na jedné vlně a na konci jsem si spisnoddehla že už to skončilo. Podle mě role Rachel měla dostat jiná herečka, nešlo mi to k ní, vadilo jak se stále tváří jakoby by měla prdy.

plakát

Lion (2016) 

Velké očekávání, ale bohužel zklamání ač je příběh velmi zajímavý.