Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (335)

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

Někde mezi jedničkou a dvojkou se stala chyba.....snad nikoho nenapadne vycucat z toho ještě další díl.

plakát

Žena v černém (2012) 

Kdyby po mě někdo chtěl, abych v to domě strávila byť jedinou minutu, utíkala bych pryč jak namydlenej blesk a celou dobu bych si ťukala na čelo, jestli je normální, s takovou razancí, že bych si uhnala otřes mozku. Ale jedna věc se mohla udělat líp. A to obsadit do hlavní role někoho, kdo opravdu vypadá na to, co hraje. Tenhle chlapeček snad nepřesvědčí nikoho, že je to otec.

plakát

Z for Zachariah (2015) 

Tohle bylo těžký zklamání. Hodina a půl teplého vzduchu.

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Po prvních dvou dílech musí říct, že pořádně ještě nevím jestli se mi to líbí nebo ne. Přikláním se k tomu že po pár dílech to upadne do stále se opakující smyčky a bude to o ničem.

plakát

Neutečeš (2014) 

Tak nevim jestli mě víc štvalo téma filmu, stupidní scénář, amatérské herectví nebo příšerná hudba. Ztráta času. Ovšem pokud se někdo chce nechat dobrvolně nudit celou hodinu a půl, je to správná volba. Na druhou stranu dobrý odrazující video pro puberťáky, co chtějí sexovat v autě na zadních sedačkách.

plakát

Vyvolený (2000) 

To je tak utahanej film, že mě to nebaví. Všichni jsou příšerně zpomalení a nudní. Děj se táhne jak žvejka a pořás se nic moc neděje. Chybí tomu spád. A kde je to napětí o kterém všichni mluví?

plakát

Mimoni (2015) 

A mě to teda bavilo. První půl hodina bezvadná, vtipná, pak už to mírně kleslo a na konci už je to oproti začátku slabota, ale stejně je to v pohodě animák.

plakát

Koleje osudu (2013) 

Žádný velký drámo. Jen nemastný, neslaný, k smrti utahaný vzpomínání. Chybí tomu gradování, rozvinout trauma ze zajetí a hned by to bylo o dost lepší.

plakát

4 Svatby (2012) (pořad) odpad!

Čtyři slepice soutěží o to, která má nabubřelejší svatbu. Chápu, že výhra je lákavá, ale asi ani cesta kolem světa by mě nepřinutila ze sebe udělat veřejně pupinu. Ale každej máme priority někde jinde a násoska Gábina je asi jedinej důvod proč na to ta hrstka diváků čumí.

plakát

Kinsey (2004) 

Film o osvětě sexu a šíření správnosti faktů mezi obyčejný lid. Nemůžu se zbavit dojmu, že ve filmu chybí spousta faktů o životě tohoto vědeckýho šulína, o kterém stále kolují dost šťavnaté historky o jeho výzkumech a pokusech, kterými chtěl pochopit devianty. Mám problém věřit té čistotě, s jakou se do toho ponořil.