Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Jídlo, s.r.o. (2014) (pořad) 

R.I.P. Výborný počin, polopatistickým způsobem ukazující jak se co dělá. Kvalita, respektive záživnost, sice krapet kolísala díl od dílu, ale obecně 75% - 100%. Velká škoda, že takový populárně naučný projekt vysoké kvality musel jít ze Streamu pryč, zatím co se uvolnil prostor nevtipným, amatérským, trapným a nic neříkajícím omylům jako Míra Čech. Svět se zbláznil, držte se.

plakát

Modrá krev (2016) (seriál) 

Více než jednotlivosti na mě udělalo dojem poselství, nebo leitmotiv. Patřím do generace, která byla vychována v tom, že šlechtic po Bílé Hoře rovná se Němec, usurpátor, fašista, cizák, pijavice. I když jsem tak nějak tušil, že to asi není pravda, pořád jsem měl kdesi zasunutu tuto představu. Takže děkuji tvůrcům za chválihodný počin. 80%

plakát

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios (2017) (seriál) 

Ehm. No osobně si ,,exkluzivní 4-dílný doku-seriál,, představuji trochu jinak. Jako hobby fandovské video v pořádku, ale patří spíš na facebookový profil. Trošku jsem nabyl dojmu, že pan Pomothy to dal na čsfd, aby si mohl do životopisu napsat ,,scénárista a režisér,, :-D. No, možná že mu křivdím.

plakát

České moře (2017) (pořad) odpad!

Mireček, teda Vojtíšek se rozhodnul, že vydělá nějaký peníz navíc. Když jsem viděl upoutávku, tedy reklamu na Seznamu, čekal jsem bžundu typu Kancelář Blaník. Ovšem dočkal jsem se slaboduché kreace, kde vrcholem vtipu má být Mirkův kulich a umakartové jádro kabiny spouštěné do hlubin.

plakát

Týden s prezidentem (2017) (pořad) 

Je to hnusný, bolševický a radioaktivní odpad, v jehož hlavní roli stojí, tedy sedí Miloš Ovar Zeman. Aby toho nebylo dost, sekunduje mu nejhorší moderátor porevoluční historie, který se neustále snaží slíznout kapku tuku, která zrovna kane z Ovarova ovaru. Aranžmá v růžové barvě evokující Soudkyni shnilou Bramboru vybízí k dávivému reflexu.Pozorný divák si rovněž všimne hejna rusů, vypadávajících z nohavic a rukávů výše jmenovaného senilního Ovara. V neposlední řadě zaujme, že si dotyčný Ovar trhá chloupky z nosu pomocí čínských hůlek, které pak i s nánosem zaschlých šušňů s mlaskáním olizuje. Tolik novinář maistreamového média.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Co to má být? Podivná spatlanina kde jediným nosným prvkem byl android Android a android Android.

plakát

Selský rozum (2017) 

Předem říkám, že hodnotím čtyřmi hvězdičkami. Ale podívejme se na to z jiného úhlu... Žil byl jeden Poctivý Zaměstnavatel Živnostník. Podnikal v okresním městě, nebo na vesnici, kde se ,,všichni znali,,. Byl to On, sůl země, který by tak strašně rád udělal z naší domovské kotliny Švýcarsko. Byl to On, který by jako pilná včelka snášel med své poctivé práce do společného úlu národního hospodářství, kdyby mu estébácká klika nepodrážela nohy, nehatila jeho poctivé úsilí, nenutila ho odvádět zločinné daně. On by je přece dal dobrovolně, neb mu na jeho lidech záleží! Relita: Malá firma, zaměstnávající dvacet lidí. Ženská, která u nich pracuje půl roku ,,na dohodu,,. Firma za ni neodvádí skoro nic. Když za některé zaměstnance odvádí, tak z tzv. minimální mzdy, zbytek platí ,,na ruku,,. Ojebává jen Babiše? Nene. Ojebává svoje lidi. Proč? Protože ti, když onemocní, půjdou na mateřskou, do důchodu, dostanou od státu hovno, jelikož jejich malý drobný zaměstnavatel nešidil ,,Babiše,, nebo kohokoliv jiného ,,v Praze,, ale primárně své zaměstnance, jelikož ti dostanou následně hovno. Ano, jsou tací, kteří platí, odvádí dle mého názoru nekřesťanské daně. Ano, mělo by se platit méně. Vše je zdaněno sedmkrát, ještě než určený produkt uvidíte. Ano, daňové zatížení by mělo být tak poloviční oproti současnosti. Ale většina z těch co si stěžují, by neplatili ani při polovičním zdanění. Nebuťme naivní, že kdo je ,,malý,, je hodný a férový... Často není.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Poté co jsem přežil úvodní lekci feminismu a barbarského prznění řecké mytologie, dočkal jsem se poměrně přijatelné fantasy. Nejdříve jsem litoval starého Ludendorfa aka majora Strykera, že z něj udělali nestvůru, naštěstí z něj břemeno sňal Sirius Black :-) Takže když pominu otravnou úvodní půlhodinu, nebylo to nejstrašnější. 70%

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Tak jo. Je to digitální spatlanina, která se tváří hlubokomyslně, ale je docela placatá. Zároveň nemůžu říct že bych se nudil, většinu času, asi tak do 55 minuty to bylo fajn. Pak se hlavní záporák změnil v bojovníka za svobodu a Scarletka začala hledat duchy minulosti v potlačeném libidu a v tu ránu se slušný filmek změnil v jedno velké a trapné klišé. Sorry jako :-/