Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Zpátky ve hře (2005) 

Film, u kterého si můžete na začátku tipnout, jak to dopadne, a nejspíše se trefíte. Každá situace je opravdu předvídatelná a žádné překvapení se nekoná.. Martin Lawrence se sice snaží, ale bohužel ani to filmu moc nepomohlo.. Ale abych jen nekritizoval, najdou se tam i relativně vtipné pasáže a i když je to předvídatelné, koukat se na to celkem dá..

plakát

Chobotnice z II. patra (1986) 

Patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších pohádek, když jsem byl dítě, a určitě stojí za to i pro starší filmové diváky... Taková večerní oddechovka, proč ne ;) Takže nemůžu pod 4* :)

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Rozhodně patří mezi nejlepší z české pohádkové tvorby, od dětství se mi velmi líbí a i teď si ji rád pustím.. Nevím ani co víc říct.. :)

plakát

Griffinovi - Griffinovi ve Star Wars (2007) (epizoda) 

Parodie, u které jsem se začal smát už na jejím úplném začátku... Rozhodně pěkný snímek, který si na Star Wars všimne každé blbosti, upozorní na ni a zparoduje ji.. :D Paráda!

plakát

Pojišťovna štěstí (2004) (seriál) odpad!

Teď vážně, kdo se na tohle může koukat, nebo ještě hůř - vymyslet to? .. Už jen ta úvodní znělka, když to slyším z obýváku až ke mně do pokoje, mě nutí nasadit sluchátka... Čistý odpad!

plakát

Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (2009) (TV film) 

Dříve než film jsem četl knihu, která mě velice zaujala, takže jsem neváhal si Gifted Hands (Zlaté ruce) pustit ve filmovém zpracování. Opravdu pěkný příběh, který vezme vaše emoce a udělá s nimi pár kotrmelců, a když ne, tak jen shlédnutí samotného příběhu neurochirurga, který to v životě neměl lehké, stojí za to.. "Bez práce nejsou koláče.", zní české přísloví, které se do tohoto filmu hodí. Mladý, černošský chlapec jménem Ben Carson má ve škole samé pětky a s jeho budoucností to vypadá špatně - co se ale stane, když se chlapec začně snažit a tvrdě dřít?

plakát

Pan Nikdo (2009) 

"As long as you don't choose, everything remains possible." Jak myslíte, že se cítí člověk, který ví, co ho čeká? Jak si může vybrat, když vidí všechny možné konce jeho rozhodnutí? A kterou cestu si vybere - tu správnou? Je nějaká správná? Nebo jsou to všechny? No, na tyhle otázky možná ve filmu ani odpověď nenajdete, i když si je určitě budete opakovat po dokoukání ještě chvíli, pořád dokola..

plakát

Poslední jednorožec (1982) 

Je těžké psát komentář na film, který jsem tak 10 let (možná víc) neviděl. Přesto si přesně pamatuji, jak sem z něj byl ve svých dětských letech nadšený. Velice emotivní a procítěný příběh..

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Perfektní seriál pro zasmání... Přes to, jak vystupuje Jason Lee jako Earl Hickey na začátku, působí nakonec v průběhu seriálu jako klaďas... Plus 3 postavy, které opravdu musí rozesmát, a každá jiným způsobem - "krabák" Drenel, Earlova ex-manželka Joy a připitomělý bratr Randy.. A nápadu na seriál také není co vytknout... Pěkné ;)

plakát

Z nuly hrdinou (2002) 

Tenhle kousek se mi zalíbil... Nic originálního, obyčejný, šikanovaný kluk se na jiné škole stane středem (hlavně dívčí) pozornosti a velkým šéfem. Ale to není to o co tu běží - film je od začátku do konce propleten vtipnými momenty, u kterých se dá od srdce zasmát a nuda? Neexistuje.. :)