Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak Martin natočil už aj lepšie filmy, komédie určite. Mám ho rád, jeho ksichty a všetko to okolo, čo predvádza, ale sem to všetko bolo vtisnuté nasilu a chýbal lepší scenár. Pár krát som sa ale zasmial a aj to na gagoch, čo vypotili tie malé decká, nie na ňom. Ale ako spríjemnenie poteší. 60%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Coache Cartera, ale s tím rozdílem, že Zpátky ve hře je pro piškoty(rozumějme pro děti:-)) a tím pádem bude pro většinu lidí horší. Možná by tomu tak nebylo, kdyby tento film dostál svému slovu, a byl komedií. Jenže on jí není, proto tak malé hodnocení. A příběh je hodně jednoduchý, takže skupina lidí, která z něj bude mít velkou radost, jsou všichni basketbalisté a "piškoti":-)40% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie z basketbalového prostředí s Martinem Lawrencem v hlavní roli. Musím se přiznat, že basketbal vůbec nemám rád. Na přenosy z NBA se záměrně nekoukám a ani jiné basketbalové přenosy nevyhledávám. Výjimkou jsou snad jen olympijské hry. Ale i přesto, že je můj vztah k basketu takový, jaký je, tak tady mi tento sport ani trochu nevadil a film jsem si docela užil. Tenhle film je o tom, jak známý a proslulý basketbalový trenér Roy McCormick napadne sudího v nejvyšší basketbalové soutěži v USA a dostane dočasný zákaz trénování v této soutěži. Aby se mohl vrátit zpět, musí dokázat, že není agresivní, v nějakém jiném týmu. Ale nabídky se nehrnou, a když je Roy v jedné televizní show, tak ho zahlédne parta třináctiletých kluků, kteří za svou školu hrají basket a neví, jaké to je vyhrát nebo vstřelit koš. A ty kluky napadne, že by je mohl Roy trénovat. A protože Roy jiné nabídky nemá, tak nabídku přijme. A to je začátek jeho nového života. Děj je prostý, možná i snadno předvídatelný a každý může uhodnout, jak to dopadne. Na konci se prostě žádné překvapení nekoná. Takže i když dějově se jedná o jednoduchý předvídatelný příběh, i přesto se na to dobře kouká a film mne dokázal zaujmout. Dokonce se tu najde i několik dobrých vtípků. Martin Lawrence je zde snesitelný a role mu docela padne. A i ty dětičky jsou docela milé a své role zvládají. Prostě pohodová komedie, která je snesitelná. Dávám tři hvězdičky. ()

Bulish 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého si můžete na začátku tipnout, jak to dopadne, a nejspíše se trefíte. Každá situace je opravdu předvídatelná a žádné překvapení se nekoná.. Martin Lawrence se sice snaží, ale bohužel ani to filmu moc nepomohlo.. Ale abych jen nekritizoval, najdou se tam i relativně vtipné pasáže a i když je to předvídatelné, koukat se na to celkem dá.. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Komedie s tak ohraným scénářem a takovou porcí klišé, že už to není zdravý. Navíc nepřesvědčivý herecký výkony, debilní postavy a režie na úrovni High School Musical, takže nemůžu doporučit divákům nad 13 let. :) Na druhou stranu je to jeden z mála filmů, kde mi nevadil samotnej Lawrence a taky jsem se párkrát pousmál. Jo a neustálý používání soundtracku z Rockyho už taky není vtipný. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama