Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (53)

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Jako velký čtenář Sherlocka Holmese a divák starých SH filmů jsem tento film nesměl opomenout. A byl jsem přijemně překvapen. Moc se mi líbilo zpracování, herecké obsazení (hlavně R. Downey) i příběh a jeho vysvětlení. Hurá na další díly...

plakát

Avatar (2009) 

Na tento film jsem jen tak náhodou šel do kina, vůbec jsem nečetl o čem to je, kdo to dělal, nic. A to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat. Nečekal jsem vůbec nic a přitom jsem se ocitl na (dle mého názoru) nejkrásnějším a nejpůsobivějším filmu vůbec. Nádherné zpracování, hudba, příběh, 3D, já nemám jedinou výtku. Na film jsem koukal poté doma bez 3D, ale zážitek je to i tak fenomenální.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Absolutní pecka, která navazuje na koncept druhého dílu: pořádná akce. Perfektní scény (někdy trochu na ukázku 3D), jakž-takž příběh a návaznost na předchozí díly a výborná hudba. Po slabším 3tím díle se mi tento opět moc líbil. Těším se na další díl.

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Další díl přinesl pořádnou dávku akcí. Perfektní scény v zamořenémměstě a nadpřirozené schopnosti dávaj filmu náboj. Jeden z mých nejoblíbenějších zombie filmů.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Vždycky se mi rychle a zběsile líbilo, ale tohle byla fakt pecka. Zapojení všech lídí ze starších dílů pěkně scelý celou sérii. Perfektní akční scény, známé tváře a trochu příběhu a nakonec samozřejmě "ukázka" z dalšího dílu. Jsem velmi spokojen.

plakát

Panika v městečku (2009) 

Naprosto perfektní, ulítlej film. Takhle sem se už dlouho nenasmál, prostě bláznoviny přesně podle mého gusta. Není to podívaná pro každého, ale když se na to podíváte tím správným pohledem, bude se vám líbit.

plakát

Auta (2006) 

Tuhle pohádku miluju. Nádherné zpracování autíček i krajin, perfektní příběh namyšleného závoďáku, kterého přivedou k rozumu až obyvatelé zapadlé vesničky, perfektní hudba (také český dabing) a a prostě všeho. Film umí rozesmát i rozesmutnět. Považuju to za nejlepší animovaný příběh vůbec. U mě prostě zvítězil a jediné co ho může z trůnu sesadit je 2ka (o čemž pochybuji už kvůli obecné kvalitě dvojek).

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

První díl rychlé jízdy. Po určité době ztratí kouzlo ohledně krásy aut, ale určitě ne tehdejší originality a příběhu. Pro každého "autaře" to je nutnost a klasika.

plakát

V hlavě (2015) 

Paráda. Tento počin od pixaru musím hodně vyzdvihnout, po delší době opět originální a precizně zpracovaný animák.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Tak oproti druhému dílu je to určitě zlepšení. Možná bych jej zařadil i před díl první. V tomto díle se totiž vracíme do minulosti a pohlédneme do mládí dcer z minulých dílů. Rodiče ani netuší, co jejich šikulky v noci dělají a kdo je jejich kamarád. Jsem zvědav, jestli se v čtvrtém díle posuneme zase o generaci dále, to jest k babičce a jejímu klubu...