Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (53)

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Tak oproti druhému dílu je to určitě zlepšení. Možná bych jej zařadil i před díl první. V tomto díle se totiž vracíme do minulosti a pohlédneme do mládí dcer z minulých dílů. Rodiče ani netuší, co jejich šikulky v noci dělají a kdo je jejich kamarád. Jsem zvědav, jestli se v čtvrtém díle posuneme zase o generaci dále, to jest k babičce a jejímu klubu...

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Tady tak trošku chtěl vidělat na úspěchu prvního dílu, ale moc mu to nešlo. Film již nemá takovou atmosféru a ani postavy mi tolik nesedly. Tady se ukazuje, že rozpočet není vše.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

K filmu jsem přišel jak slepý k houslím, ale jsem rád, že sem jej potkal. Styl točení tohoto filmu se mi zdá originální a ještě více naplňuje atmosféru. Dny jsou sice slabé, ale o to jsou noci lepší. Člověk zírá, co se kde pohne a když přijde rána, docela slušně se lekne. Pokud někoho tyto noce nepřesvědčí, tak může čekat perfektní konec. Hodnotím jej velmi pozitivně.

plakát

Autopohádky (2011) 

Mám doma původní knihu autopohádky a jako malý jsem ji měl rád. Byl jsem tak trochu zvědav, jak vymysleli filmovou podobu a byl jsem hodně zklamán. První povídka jde, druhá s panem účetním je nejhezčí a nejlepší a na rybáře se také dá koukat. Bohuzžel poslední je z mého pohledu hrozná a příběh se Ondřejem Vetchým ani zmiňovat nebudu. Kdyby udělali všechny na úrovni účetního, tak bych byl spokojen.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Slabší, slabší než Bratrstvo neohrožených, takže pro fanoušky (Bratrstva) to bude trochu zklamání.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Jsem velký čtenář Sherlocka Holmese a tento seriál jsem byl docela zvědav. Jednotlivé příběhy se mi docela líbily, ale zasazení do moderní doby mi vůbec nesedí.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Jako velký čtenář Sherlocka Holmese a divák starých SH filmů jsem tento film nesměl opomenout. A byl jsem přijemně překvapen. Moc se mi líbilo zpracování, herecké obsazení (hlavně R. Downey) i příběh a jeho vysvětlení. Hurá na další díly...

plakát

Avatar (2009) 

Na tento film jsem jen tak náhodou šel do kina, vůbec jsem nečetl o čem to je, kdo to dělal, nic. A to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat. Nečekal jsem vůbec nic a přitom jsem se ocitl na (dle mého názoru) nejkrásnějším a nejpůsobivějším filmu vůbec. Nádherné zpracování, hudba, příběh, 3D, já nemám jedinou výtku. Na film jsem koukal poté doma bez 3D, ale zážitek je to i tak fenomenální.

plakát

Horor v Amityville (1979) 

Mě se hrozně líbí už jen ten hororový nádech domu jako takového. Začátek velkého filmového hororového rejdění.

plakát

Hory mají oči 2 (2007) 

Malinko slabší než první díl, ale pořád se na to dá koukat. Dobrých filmů v této branži moc neznám, takže jsem rád za každý alespoň snažící se kousek.