Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Silent Night, Deadly Night (1984) 

Jeden z mých oblíbených hororů o vraždícím Santovi. Určitě si nepouštějte ořezanou verzi, neužili byste si tak příjemné krveprolití, jak má být. Pointa je vlastně svým způsobem paradox :-)

plakát

Generál Patton (1970) 

George C. Scott dostal po právu zlatého plešouna, protože jeho výkon jest božský! Film příjemně ubíhá a společná cesta s Pattonem je místy slušný úlet, jako třeba přípitek s ruským generálem nebo hned úvodní scéna s chycením za rypák a nakopání prdele jak sám velikán praví svým svěřencům u americké vlajky. Hodně silné i po letech svého vzniku.

plakát

Divoká banda (1969) 

Divoká banda divokého legendárního zpomalovače Sama Peckinpaha. Doporučuji prodlouženou verzi - jak jinak? Remake by myslím ani nemusel vzniknout, poněvadž toto dílko je dokonalou záležitostí!

plakát

48 hodin v Paříži (1988) 

Další z mých srdečních záležitostí jako kopačka do hlavy Fordovi za já jsem Američan, tak na mě bacha :-D Emmanuelle Seigner jako jeho společnice pomáhajíc v hledání je skvělou volbou. Roman Polanski opět dokazuje svou genialitu. :-)

plakát

Honba za diamantem (1984) 

Velmi příjemná dobrodružná romantická komedie, které táhne hlavní dvojice a spousta nápadů a vtipných scén.

plakát

Temný úplněk (1996) 

Nejspíš jsem měl vysoké očekávání a taky podíval jsem se na to kvůli Parému. Něco dobré, spoustu toho bylo špatné. Nevím, nevím.

plakát

Americký vlkodlak v Paříži (1997) 

Půjčil jsem si to kdysi z videopůjčovny na VHS a moc mě to nechytalo. Později jsem to znova viděl na DVD a příjemně jsem se pobavil. Člověk to musí brát trochu s rezervou :-)

plakát

Americký vlkodlak v Londýně (1981) 

John Landis a jeho hororová komedie lízlá romantikou. Scéna proměny člověka na vlkodlaka je skvost. Příjemné překvapení.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Ať se přiznají všichni fanoušci Pána prstenů a Hobita, kteří tuto krvavou pecku viděli? Myslím si, že jich bude málo. "NAKOPAT VÁM PRDEL VE JMÉNU BOŽÍ" Klasika VHS klasik, která je povinností jak pro hororové příznivce, tak i Jackson vyznavače. Hlavně se namlsat nesestříhanou verzí! :-)