Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 863)

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Určitě slabší než první díl (stejně jako druhá kniha je nejslabší z trilogie), ale stále nadprůměrná podívaná.

plakát

Malý drak (2009) 

Geniální kraťas, který je postavený na skvělém nápadu a na méně než deseti minutách dokáže ukázat víc než mnoho celovečerních snímků.

plakát

Snížit se (2009) 

Mysteriózní / Komedie / Drama? WTF? :-) Ale jo, dalo se. Hodně pomalu plynoucí příběh odkrývá velké tajemství starého pána žijící mnoho v osamění na kraji malého města. Vše se kolem něj dává do pohybu, když si zaživa chce uspořádat svůj pohřeb a pod příslibem darování jeho majetku na něj pozve celé město. Pointa dobrá, herecké výkony zajímavé, ale ve výsledku to mělo k mysteriózní atmosféře daleko, komedie to byla asi minutu s přivřenýma očima a drama to je takové polovičaté.

plakát

Co je to panna? (2008) 

Krátké a trefné. Přesně takový má video vtip být.

plakát

Procrastination (2007) 

Tak konečně vím, jak pojmenovat mou celodenní činnost...

plakát

Do morku kosti (2010) 

Zajímavý nezávislý snímek a sonda do poměrů na americkém venkově, kde poměry mezi lidmi fungují trochu jinak. Chvílemi drsné, jindy však zase nudné...

plakát

Benga v záloze (2010) 

Pro mě veliké překvapení. Nejsem zrovna fanda policejních buddy-komedií, ale tohle mě nějakým způsobem oslovilo. Možná stárnu, ale vtípky na policajty v Priusu, narážky na hyper mega akční policajty, co dokáží všechno (tedy skoro všechno, ale to bych spoileroval) prostě zafungovaly. Podle mě lepší tři hvězdy...

plakát

Armstrong a Miller (2007) (seriál) 

Slušná dávka britského humoru. Jedná se o skeče v duchu trdice Monty Python a některé jsou opravdu povedené...celkově se to ale zařadilo spíše k průměru.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Takový proud nápadů, originality i klišé, že nevíte kam dřív. Scott Pilgrim je takový malý klenot, i když určitě ne pro každého. Cílovou skupinou je ročník čerstvě (či trochu déle) dvacetiletých, kterým ještě nevyprchaly ideály o tom, že najdou tu pravou a vybojují si ji, o tom, že se jejich skupina prosadí a stále ještě pamatují časy plné komiksů a video her. Pro mě za velmi dobré 4*, protože hudba mi moc nesedla a basový souboj byl slabota :-)