Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Katka (2009) 

Asi bych dokument poustela povinne ve skolach. Jsem zhnusena pohled na tu lidskou trosku, pro kterou nemam pochopeni. Vybrala si spatnu zivotni cestu a zahodila stovky sanci na jeji zachranu.

plakát

Český sen (2004) 

Utok na lidskou psychiku ve fantastickem provedeni.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Trochu polemizuji nad tim, zda si z Daliborka delali prdel, nebo jestli mu chteli ukazat opravdovy svet. Mozna vic nez Daliborek byl vetsi magor ten pritel jeho matky. Zvraceny pribeh z Prostejova, ktery me nuti premyslet nad tim, kolik takovych existenci vlastne zije a ma moznosti volit nebo se rozmnozovat. Btw, to smireni s tim, ze nechce mit deti bylo to jedine, co me zahralo u srdce a rekla jsem si, ze nemusi byt vsechno ztraceno.

plakát

Velká žranice (1973) 

Neni to pro kazdeho. Kazdopadne nezapomenutelny a na tehdejsi dobu kontroverzni snimek se skvelym obsazenim. Nevite, zda se chcete smat, brecet nebo zvracet.

plakát

Díra (2019) 

Skvely snimek, ktery je poslanim a predmetem k zamysleni nad dnesnim svetem.

plakát

Národní třída (2019) 

Takový celoživotně naivní romantický snílek s iq školáka ze základky. Pro mě asi zatím nejhorší Čermákova role.

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Dve hvezdicky s velmi odrenyma usima. Ze zacatku horsi komedie s prechodem do dramatu. Podle me nepovedene. Kdyby cely film byl o ozralem tyranovi, bavilo by me to vic. Proste uplne nevhodna kombinace telenovely.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Az po tu pasaz s upiry a obludami mi to prislo jako super psychotriller...

plakát

Trhlina (2019) 

Takovy Blair Witch po Slovensku. Za sebe musim rict, ze to bylo desne nudny a mozny potencial totalne zazdili:-(

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Znate hlasku: krev, prdele a streva? nevim odkud presne je, ale pro me vystihuje tenhle super seros, plny krve a vytekajicich vnitrnosti. Zpomalene zabery davaji cloveku trochu casu, aby pri urezavani obliceje z hlavy bojovnika mohl alespon na chvilku odvratil hlavu. Moc se mi libi propojena navaznost vsech dilu a i kdyby to celkove nemelo zadny pribeh, ty bitky me bavit neprestanou.