Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (185)

plakát

ZERO: Vyšetřování 11. září (2008) 

Ach yeeh, konečně něco co je konstruktivně a obsahově na úrovni. Jsem rád že se tu neangažoval proti-Bushovský populismus a nepřehánělo se s různými báchorky. Dokument pracuje jen s oficiálními verzemi a ukazuje jejich pochybnosti a taky ukazuje jak od roku 2002 do roku 2006 vznikalo několik změn, v oficiálním výkladu, než se s tím stačila vláda a administrativa Bushe shodnout, Poukazuje na mraky nevysvětlitelných věcí na nezodpovězené otázky, čili vše co jsem už znal než jsem k tomuto dílu přišel ale hodnotím 100%, že se jim povedlo ze všeho udělat celek, co působí nezaujatě.

plakát

Věčný žid (1940) 

No tohle jsem nečekal, trošičku jsem to nadhodnotil ale i tak jsem byl spokojen. Po dokumentární stránce to nebylo zas tak zlé, krom začátku a konce, který začal v hodně propagandistickém duchu, tak se to pak vezlo i na ověřených faktech, padalo hodně významných židovských jmen, co do dnes padají a stojí za ovlivňováním i současných aktivit ve světě viz. Rothchildové a Warburgové, kteří si Euro-Ameriku rozdělili pomocí bankovního systému, což už se ví, jak koukám od pradávna ale média se k tomu nikdy moc neměla, však v Německu to mohlo vzniknout v té době dost jednoduše, za účelem propagandy, která byla založena z části pravdivá někdy nepravdivá, Němci se o tom zmínili poměrně obsáhle a to jsem ocenil... Na tu dobu to mohlo ovlivnit hodně, to je určitě fakt. Nechybí tomu dávka populismu (Okamura style) a to se děje i dnes.. Rozhodně se člověk něco nového dozví a uvidí i nové záběry ... dokonce i stručné dějiny o pochod židů .. k nám do Evropy.

plakát

Všichni prezidentovi muži (1976) 

No musím říct, že na tu dobu byla média ještě snaživá, nebo-li abych upřesnil, tak spíše pár novinářů, vědělo jak se poprat s velkým sólokaprem. To co v té době měl pod rukávem Washington Post, bylo něco úžasného dva sehraný žurnalisty, co se nebáli jít proti bílému domu, FBI a ani CIA, kde se krylo, klamalo a vyhrožovalo, však oni dva Carl Berstein a Robert Woodward, měli štěstí na zdroje a tak se jim podaří přes komplikovanou cestu dostat Watergate před soud. Film byl s výborným obsazením a pro fanoušky, těchto politických a zpravodajských trháků z let 50-80 let, co se Ameriky týče , tak mohu jen doporučit !!

plakát

Noc patří nám (2007) 

Phoenix byl výbornej .. ale jinak se to táhlo v hrozně béčkovým podání, občas mi přišlo, že koukám na německou kriminálku co se týče akce a přestřelek.. "chabý" .. na rok 2007 bych čekal více od tohoto filmu .. samozřejmě že se v klídku člověk dokouká ale i tak krom tohoto komentáře, si na ten film zpětně nevzpomenu ..

plakát

Avatar (2009) 

AVATAR je prostě na nejvíc 3* kdo kouká na filmy kvůli efektům dá 4* kdo na tom byl v kině 3D plus miluje efekty a nikdy nic moc kvalitního neviděl dá 5*. Příběh známý, jinak to docela šlo 70%

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

No, k tomuto filmu jsem se rozhodl hlavně, že to má motivy II. světové války, však ty jsou spíše okrajové .. Celou dobu film působí jako průměrný HERO MOVIE .. ale, je tam sice pořádná dávka akce a i zdařilý výběr herců, stejně jsem si ale říkal, že dám zasloužilé 3*, protože film nepřekročil žádné hranice a odbíjel v stereotypním tempu, no ale pak se objevila poslední úžasná scéna s Samuelem L. Jacksonem a musel jsem o jednu zvýšit, snad plánovaný druhý díl bude lepší. :)

plakát

Volte mě! (2012) 

Jedna z těch stupidnějších komedií, ono také co čekat s Willem Ferrellem a Zachem. sice oceňuji autentičnost degradované společnosti v USA, která tam byla nádherně poznat, ale celkově to působilo dost Hovňácky .. ani tam moc není vtipu, jen stupidní scény .. 40%

plakát

Hitman (2007) 

Hodně zdařilá adaptace herní klasiky Hitman. Hrál jsem všechny díly až na poslední a podle mě se režie nedržela tolik dějový linie hry ale zapojila trochu fantazie a svůj alternativní příběh, což tomu jenom přidalo na kvalitě i po vizuální stránce si film vedl dobře, Agent 47, kterého ztvárnil Timothy Olyphant, podle mě skvěle padlo škoda že nebyl ještě někde vidět vůbec bych se nebál pokračovaní se stejným týmem co dělal tento film .. 84%