Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (15)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tak jsem nyní dorazila domů z půlnoční premiéry. Pocity mám nepopsatelné. Byl to vážně skvělý zážitek. Hodnotím z pozice teenagerky, jelikož se mnou tato sága jde celé mé "pubertální" mládí. Dříve jsem příběh hltala, no sice jsem z toho už vyrostla, ale nemohla jsem si poslední díl nechat ujít. Nepopsatelné zakončení - bohužel už zakončení. Film přesně vystihl mé představy, které jsem měla po přečtení knihy. Až teda na ten skvělý konec - vize Alicina, nebudu říkat o co šlo, abych nezkazila to překvapení. Přeji Všem ať se líbí.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Další skvělý film Tima Burtona jako všechny jeho další. Jeho filmy prostě zbožňuji. Nezbývá než doporučit. Nepopsatelná atmosféra, opět úžasný Johny Depp. Všem, co ještě neviděli, jen doporučuji.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Neuvěřitelně nádherný film. K filmu jsem přistupovala s obavami, nic mi Petr Pan neříkal, na film jsem se podívala jen ze zvědavosti, nejspíše protože tam hraje nejlepší herec - Johny Depp a půvabná Kate Winslet. Ale úvodem filmu jsem najednou vstoupila do jakéhosi jiného světa, než ve kterém žijeme - do světa Země Nezemě. Film ve vás vyvolá úžasnou atmosféru, úžasný Johny Depp, jak ho jentak neznáme. Doporučuji pro všechny věkové kategorie.

plakát

Velká ryba (2003) 

Naprosto dokonalý film:-) V poslední době jsem shlédla spousty filmů, ale žádný mi nezůstal v paměti, jako tento. Patří k mým nejoblíbenějším filmům ... Dokázal ve mě zanechat všechny pocity, které jen jdou - smála jsem se, brečela jsem, žasla jsem, překvapení nechybělo, láska, .... Ani bych neuvažovala odebrat jednu hvězdičku - pět hvězdiček. Film pro všechny typy generací, vážně doporučuji.

plakát

Lidice (2011) 

Čtu si názory některých lidí a nestačím se divit. Myslíte si, že by tento film šel zfilmovat lépe? Někdo píšete, že nejvíce je slyšet hudba, aby to bylo vznešené? To si nemyslím, ta hudba vcítí člověka do příběhu, tak jak by to pak vypadalo bez hudby? Byl by to taky skvělý film, ale přeci jen by tomu ta hudba chyběla. A vůbec se mi nezdálo, že by jí bylo nějak přehnaně moc. Také si uvědomuji, že to není nějaký hollywoodský trhák, ale ČESKÝ film - který se opravdu povedl po stránce filmové. Co se týká příběhu, hrozná dějinná událost na kterou bychom neměli zapomenout, ať už z toho důvodu, že může nastat znova. Nikdy nevíme, co se stane. A tento film to dokázal zachytit, tak aby nás to oslovilo a uvědomili si ty hrůzy, které se děly. Ten film hodnotím 5 hvězdičkami také z toho důvodu, že jsme na něm dnes byli v kině - naše celá střední škola - a určitě víte, že se často objevují machírci, puberťáci atd. A nevěřili by jste....i takové lidi film "dostal".

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Ani nezůstávám koukat na hodnocení, hned po zkouknutí jsem došla k názoru: Nejlepší díl ze všech natočených. Toto hodnocení si snímek zaslouží. Nejlepší na filmu byly samozřejmě auta :-))) a to píšu, jakože jsem milovnice rychlých a krásných aut... Zajímalo by mě podle čeho režisér vybíral obsazení těch strojů... Asi výkon, značka... Prostě ty nejlepší auta od těch značek... sice klasika, ale dobrý výběr :-)

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Mě se to líbilo. Právě je mi divné, proč má tento film jen 68 %. Nebo ono to není jen, ale mě bije do očí ta modrá barva. Usuzuji, že to většina lidí srovnává s prvním dílem, který je dost dobře hodnocen. Ale k filmu: mě opět nezklamal, akčnost snad ještě více, city ...vše... Až mi k srdci přirostl Optimus Prime :-) Uvažuji mezi 4-5 hvězdičkami. Možná máte ostatní tady pravdu, že těch akčních scén bylo až moc. Tak dám asi 4, ale mám to mezi 4-5 v hlavě stejně.

plakát

Transformers (2007) 

Psát něco v tom smyslu: moc se mi to líbilo - u Bayových filmů není ani možné, mě se to víc jak líbilo. Michael Bay opět nezklamal. Transformers řadím k mým oblíbeným filmům. Nejvíce hodnotím akčnost - tu tento režísér umí, to víme všichni :-) A vůbec ten nápad, celkem reálně vypadají skoro všechny scény s robotama - až na pár výjimek, kde bylo vidět, že je to počítačově udělané. Film mě nadchl - asi to bude ovlivněné také tím, že mám ráda akční, moderní, americké filmy. Podle toho dávám i hodnocení.

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Jakožto začátečník na těchto stránkách , jsem tento film objevila až nyní, když je třetím nejlepším filmem:-) Hodnotím velmi kladně, celý film byl velmi napínavý, zajímavý, citově působící a každou chvíli plný překvapivých scén. Po skončení nad ním budete dlouho přemýšlet, hlavně tedy nad postavami...proč atd. Určitě ve vás zanechá takový zvláštní pocit, takový, že uznáte, že je to Dílo s velkým D. Také mě dost zaujala postava Bobbyho, jehož osud vás zamrzí. Každopádně tomuto filmu patří 5 hvězdiček ode mně.

plakát

Extrakt (2009) 

Není to zrovna nejlepší film, taková klasika. Nejvíce mě asi překvapil Ben Affleck, nejdříve jsem se koukla na film, aniž bych ho hledala tady a zjišťovala, že tam hraje, ale stejně jsem ho poznala v tom háru vlasech :-) Dávám hodnocení jako průměrné, nebylo to špatné, ani nějak extra dobré.