Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (39)

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Před zhlédnutím jsem si myslela, že by se mi to i mohlo líbit. Ale ne no.. Škoda. Nejsilnější pocit, který z toho mám je, že pražáci si hrají na Moraváky a je to trapné.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

3/4 filmu se všichni tak moc snaží, aby jejich hlášky byly vtipné, že je to ve finále trapné a poslední čtvrtina celkem ujde, ale už to zkrátka nezachrání. Byla chyba jít na tento film do kina, kdo tu chybu ještě neudělal, radím počkat si na vysílání v televizi a až ten den přijde, zvažte jestli nebude lepší koukat se na hvězdné nebe...

plakát

Zmizení (2013) 

Příběh dobrý, ale chyběl mi spád filmu a celkově to bylo dóóst dlouhé. Čím se liší? Je to opravdové, uvědomíte si, čí si asi oběti musejí procházet...

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Naprosto dokonalý film, který snad ani nelze pochytit hned napoprvé, Je plný malých detailů, které si snad vychutnám po druhém či třetím zhlédnutí. A navíc na něm obdivuji, jak mě dokáže rozesmát v nestřeženém okamžiku.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Nejdřív jsem si myslela, že to bude ve stylu "rodinné komedie", které vážně moc nemusím a navíc road movie (taky nejsou mé nejoblíbenější), ale tohle se vlastně docela povedlo. Po dlouhé době celkem slušná komedie. Zasmála jsem se a pobavila, ale úplná pecka to zase nebyla, proto 3 hvězdy.

plakát

Kronika (2012) 

Líbí se mi nápad.. Ovšem takový příběh by si zasloužil lepší zpracování. Musela jsem na to koukat asi se třemi přestávkami, abych to vůbec dokoukala.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Komedie? No tak to vůbec. Romantická? Možná chvílemi, ale bylo to slabé... Od takových jmen jsem si slibovala víc.

plakát

Sněhurka (2012) 

Celou dobu jsem si říkala, že ty dvě tomu dám (za kostýmy a Julii), ale poslední dvě minuty to zabily... Fakt hrozná blbost, ani pro děti se to nehodí.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) odpad!

Film o odpadu, tak jine hodnoceni nez odpad si ani nezaslouzi. Fet, devky a "fuck".. nic jineho v tom filmu neni.. Ale zda se, ze vetsine to asi staci. Pro me opet dukaz deformovane americke spolecnosti.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Přijde mi, že to tak trochu ztratilo celistvost jedničky. Je to překombinované. Chvíli někdo je mrtvý, pak zase není, chvíli jsme na časové ose tady, pak zase tamhle. I ta děsivost někam zmizela... I když se musím přiznat, že párkrát jsem měla ruce před obličejem. Uvidíme, co trojka;).