Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Joker (2019) 

Šestá hvězdička už není. Rozklad osobnosti ve dvou hodinách. Tak realistický, až vás to bolí u srdce. Joaquin Phoenix je snad nelepší herec všech dob nebo co.

plakát

Derek (2013) (seriál) 

Pro tenhle seriál je pět hvězdiček málo.

plakát

Pokoj (2003) 

Oh hi Mark.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Začalo to nadějně, ale posledních několik řad už je to úplně hrozná blbost.

plakát

Češi proti Čechům (2015) 

Sice jsem nepoznala, co tam bylo jinýho než v díle Českýho žurnálu Gadžo, ale i kdyby nic, tak to bylo skvělý. Dokument, kterej to říká všechno. V kině se smějete primitivním "slušnejm čechům", když se jich Kratochvíl ptá na otázky, který vyžadují trochu větší zapojení mozku, než bezmyšlenkovité řvaní "Nic než národ" se stádem, ale po odchodu z kina to ve vás nechá ten divnej pocit, že to vlastně vůbec k smíchu není.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Po první půlce jsem se už nechtěla dívat dál, protože takový trapný a vyčpělý vtipy, co jsem už viděla milionkrát, teda rozhodně nepotřebuju vidět zas. Navíc ty trapný sexuální scény, proč proboha. Nicméně vydržela jsem a nakonec to teda pěkně dopadlo, takže si dámy ve středním i zralém věku a pánové s nemocnou prostatou můžou utřít slzičku a jít domů obejmout svoje protějšky. Stejně ale pořád marně čekám na českou komedii, která by se vyrovnala tomu, co kdysi bylo standardem. Kdy všechno nebylo jen o kozách a o sportu.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Na to, že je to Tarantino, jsem to čekala horší. Ale dobrej příběh, kdo by nechtěl vyhodit do povětří nácky.