Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (936)

plakát

Adela show (2010) (pořad) 

slovenský bulvárek, občas vtipné.....

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Také zajímavé zpracování. Těžko říct, které se mi líbilo víc. Ale možná o kapánek více originál z r. 1972.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

"Silní tady dole loví slabé. Musíš se soustředit na svůj sen." "Vždy se ptej na to skryté. Co je to, co nevidíš?"

plakát

Ambulance (2022) 

Napětí, adrenalin, akce, drama, humor (ty odlehčující momenty jsou naprosto super). Nenudila jsem se ani minutu. Jasně, že je film natočen, aby se líbil, ale tomu já říkám filmařská řemeslnost! Nikdo nejsme černobílý - dobré prokreslení povah a postav. Vyzdvihla bych velmi kvalitní scénář. Jediná výtka je občas nepříjemná kamera hlavně ze začátku především jak jsou bratři v podzemních garážích. Další výtka při první přestřelce před bankou vůbec není jasné, kdo na koho střílí. Přijde mi jakoby stříleli jen z plezíru - nereálné, nevěrohodné. Pobrečela jsem si hned na začátku a na konci. Ale mě tato citová "ždímačka" 🙈😅 vůbec nevadí právě naopak. Zde samozřejmě podhodnoceno za mě  slušná 4*- 4,5*

plakát

Amundsen (2019) 

"Přírodu si nepodmaníte. Musíte přistoupit na její hru." "Většina lidí své sny vzdá. Nechá je umřít."

plakát

Amy Schumer: Převážně o sexu (2012) (pořad) 

Nemám nic proti sexu, i vtipům o něm, ale fakt mi to nepřijde jako joke, nicméně oceňuji tu odvahu, si vůbec nedovedu představit něco takového v ČR. ;)

plakát

Anatomie života - Moje duše, moje krev (2021) (epizoda) 

Konečně pěkné a přirozené, nepřehnané epizodky Pavel Rímský (na což je tohoto Herce škoda) a manželský pár ze sekty i ten mladý muž s nohou.

plakát

Anatomie života - Na první dojem (2021) (epizoda) 

Moc pěkný díl. Zuzanu Vejvodovou, tuto sympatickou, šikovnou a přirozenou herečku jsem neviděla roky. Vůbec se mi líbí obsazení seriálu, celkem neokoukané tváře akorát Jiří Štrébl vypadá sešle a zanedbaně.

plakát

Anatomie života - Peníze nebo život (2021) (epizoda) 

Byl by to moc pěkný seriál nebýt těch hysterických výlevů epizodních rolí! Všechny sestřičky moc šikovné a příjemné i doktoři, zajímavý scénář, celkem přirozené až na ty přehnané epizodky. Celkem fajn scénář a dobře vykreslené charaktery postav i společenská situace a nešvary - v tomto díle např. korupce. Baví mě to.