Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdravotníci ošetřují známého klavíristu, který si nešťastnou náhodou amputoval prst na ruce. Pokud se ho nepodaří přišít, bude vážně ohrožena jeho kariéra. Bohužel ten den není dostupný žádný ze špičkových mikrochirurgů a náročné operace se musí ujmout doktor Drahoš. Po operaci se ukáže, že okolnosti úrazu byly jiné, než známý klavírista zdravotníkům tvrdil. Ema čelí vydírání svého bývalého přítele Reného. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkný díl. Zuzanu Vejvodovou, tuto sympatickou, šikovnou a přirozenou herečku jsem neviděla roky. Vůbec se mi líbí obsazení seriálu, celkem neokoukané tváře akorát Jiří Štrébl vypadá sešle a zanedbaně. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malou holčičku porazí auto, sanitka ji veze do nemocnice. Všichni jsou připraveni na její příjezd, ale ona převoz nepřežije. Všichni jsou smutní. O několik minut později vezou zesnulou holčičku kolem recepce, kde sedí sestry a kolem postávají (co by taky dělali) doktoři. "Proboha, proč ji vezou tudy?" "Oni musejí. Vchod do márnice se opravuje." Tak tento úvod mě patřičně rozsekal, dál už to bylo bez šťávy. ()

Reklama

Reklama