Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Alessandra Martines

Málokdo zná tuhle nádhernou herečku s překrásnýma pronikavýma očima z jiné role, než byla neposedná princezna Fantaghiro. Co bych si nalhával, Alessandra je jeden z hlavních důvodů, proč mám tu pohádku rád...neskutečně fantasticky se na ni civí...:)

Rosalinda Celentano

Pro mě asi nejošklivější typ ženské, ale její herecký výkon v Umučení Krista mi vyrazil dech - ten uhrančivý pohled, nezdravá pleť, drápy, černá kápě a vřískot na konci, to je zkrátka role, na kterou nezapomenu.

Audrey Hepburn

Definice půvabu, roztomilosti, krásy a šarmu. Skutečná princezna.

Emily Blunt

Hodně zajímavá herečka, líbí se mi v rolích, kde je drzá jak lázeňská veverka.

Liv Tyler

Herečka s pohádkovým výrazem, nevinnou tváří a hereckým temperamentem, která mě zatím téměř nezklamala (akorát roli v Armageddonu mohla odmítnout). Jedna z nejpůvabnějších hereček a jedna z nejrozumnějších celebrit.

Valerie Kaplanová

Zbožňuji role Valérie Kaplanové. Ať už hraje smrtku (Honza málem králem, Perinbaba), nebo pošahanou babku (Slunce, seno...), či jinou roli, vždy předvádí výkon, který si člověk zamiluje. Chtěl bych ji za svou babičku :-)

Jana Brejchová

Jedna z našich nejtalentovanějších hereček a dost možná i nejpůvabnější herečka české kinematografie. Má krásný hlas, jímž vdechuje život různorodým postavám filmového plátna. Má nejoblíbenější postava je lamačka ocele i mužských srdcí, Eliška Pomořanská, manželka Karla IV. z Noci na Karlštejně.

Gemma Arterton

Vycházející hvězdička filmového nebe. Kdo ví, jak dlouho se udrží. Každopádně za její půvab si ji budu ve své topce hýčkat :-)

Sophia Myles

Křehký půvab, že se bojím i dýchat. A umí hrát.