Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Lepší seriál už neuvidím. První série 90%, Druhá série 100%, Třetí série 70%, Čtvrtá série 75%, Pátá série 90%, Šestá série 60%

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První série...90%, Druhá série...70%, Třetí série...85%, Čtvrtá série...60%, Pátá série...90%. Seriál, který opravdu střídá kvalitu. Chvilku se vám zdá, že sledujete opravdu kvalitně zpracovaný a napsaný příběh, ovšem čtvrtá série je důkazem klasické seriálové křeče, kde kromě asi 4 epizod nestojí za zmínku vůbec nic. To vše ovšem vynahrazuje skvělá pátá série, která svou temnou atmosférou teprve začíná využívat potenciál celého univerza.

plakát

Kdo přežije - Gabon (2008) (série) 

Kurva Corinne to celé nějak prznila. Její tlamu nemůžu ani cítit.... Favority: Kenny + Crystal, Matty

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První série 100%.............Druhá série 90%.............Třetí série 70%.............Stále ovšem ponechám 5 hvězd. Seriál je to vskutku skvělý. Jen trošku utahaný.

plakát

Kdo přežije - Palau (2005) (série) 

Po méně oblíbeném Vanuatu, příchází Palau. Daleko sympatičtější série. Mým favoritem byl Tom, Ibrehem a Bobby Jon.

plakát

Vyjednavač (1998) 

Po shlédnutí v televizi shruba po 5ti letech jsem musel přidat 5tou hvězdu. Film je to opravdu špičkový. :-) Atmosféra mě vtáhla do děje... Samuel v jedné z svých nejlepších rolí. Spaceymu role sedla méně (Verbal Kint to není) ale rozhodně nezklamal. :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

1. série 90% / Ice truck killer - seznámení s Dexterem a ostatníma postavama, jeho první zářezy a perfektní Ice truck killer, který dává seriálu náboj. Podezříval jsem úplně každého. ..... 2. série 90% / Bay Harbor Butcher - Dexterův souboj s miamskou policií a otravným Doaksem, napětí, seriál stále neztrácí náboj. ..... 3. série 70% / Prado's family & The skinner - všechny postavy se točí okolo nějakého drogového dealera, skinnerova postava si zasloužila trošku víc prostoru, Miguel mi lezl ke konci pěkně krkem, když skončil v moři, tak se ulevilo nejen Dexterovi. Zatím nejslabší série. ..... 4.série 90% / Trinity killer - výborný výborný výborný. John Lithgow dal čtvrté sérii to, co třetí chybělo a vzal seriál zpět do hry. Jeho hláška "Hello, Dexter Morgan" je prostě výborná. A konec - dechberoucí. ..... 5. série 80% / Jordan Chase a jeho rape gang - pomalejší rozjezd, od pátého dílu mi to začalo připomínat třetí sérii, což se rychle změnilo. Jen škoda, že Jordan Chase se projevil jako šílenej záporák až v posledních dílech. Škoda, že Julia Stiles odešla. .... 6. série 80% - spoustě lidem přijde slabší, mě se líbila více jak třetí i pátá. ... 7. série 60% - slabší a nudnější, nějak nechápu, o čem to je, jediný konec stojí za něco. ... 8. série - po dvou dílech se začínám bát, že poslední série bude mít stejnou úroveň jak série sedmá, ale dokoukám to za každou cenu.

plakát

Čistá duše (2001) 

Nádherný film... nevím co dodat...

plakát

Osvícení (1980) 

"Little piggs, little piggs, let me come in!" ... masterpiece, pro mě nejlepší film svého žánru... jeho kvality snad dosahuje jen Psycho a Alien. Nicholson jako vždy perfektní, scénář velmi kvalitní a k tomu skvělá depresivní hudba. 6*