Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (115)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Unikátní britský humor, plný skvělých scén a ty Royova trička !? No prostě bomba. Je to zábava nejen pro ty co rozumí IT, ale i pro běžné lidi.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tak toto je omyl pane Burtone už nikdy víc takovýchto filmů nebo si u mne zkazíte reputaci. Jediné co na tomto snímku stojí za zmínění je snad jen výkon Johnna Depp.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Klasika všech klasik. Ještě mám doma plyšáka.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Film. Nejkrásnější film který kdy filmový průmysl přinesl. Je vůbec možné, aby se něco tak překrásného vůbec dalo natočit? Vždyť ta atmosféra a půvab hlavní aktérky je tak dojemný, nádherný, nadpozemský. Audrey Tatou je jako Amélie nejúžasnějším tvorem na širém světě. Neviděl jsem krásnější film prostě neviděl. Rozbuší se Vám srdce při pohledu na krásnou Paříž a ještě krásnější Amélii a ta hudba!

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Horší než předchozí díl. Skvělý Hanks a úžasná Zimmerova hudba. Zase mnoho symbolů a v celém filmu to srší heraldikou a vším tím okolo. Symboly jsou prostě něco úžasného.

plakát

Asterix v Británii (1986) 

Nejlepší ze všech Asterixů vůbec! Jeden čas mi dokonce sloužil jako večerníček. Skvělý humor, narážky ( některé jsem pochopil až v pokročilejším věku). Prostě neuvěřitelná jízda se sympatickými hlavními hrdiny. Jedna z nejlepších pohádek která spatřila světlo světa!

plakát

Avatar (2009) 

Jeden z nejvíce přeceňovaných snímků současné doby. Film ke kterému režisér potřeboval jen z Indiánů udělat modré stvoření. Příběh který byl použit už ve známé pohádce Pocahontas. Jen k tomu potřeboval miliony dolarů, aby udělal hezké efekty a parádní animace. Dvě hvězdy za grafické ztvárnění filmu. Bohužel jen zasadil starý příběh do nového kabátu. Smutné je, že lidem už záleží více na grafickém zpracování než na příběhu.

plakát

Avengers (2012) 

Neskutečná jízda, skvělé hlášky, super obsazení, skvělé efekty, super příběh prostě všechno v Avengers je vyvážené a dobře naservírované. Viděl jsem to asi patnáctkrát i když je pravda, že posledních pár shlédnutí už jsem jen přetáčel nejlepší scény. Jelikož mám tenhle skvost doma na blu-ray tak jsem si to na 3D televizi užil naprosto náramným způsobem.

plakát

Batman začíná (2005) 

Počátek jedné velké ságy, jednoho velkého režiséra. I když je to nejslabší díl celé ságy, pořád je to film, který patří mezi skvosty moderní kinematografie. Neuvěřitelně podaný příběh o jednom hrdinovi, který čelí bezpráví a násilí a obětuje pro to naprosto vše, na čem mu záleží. Úžasné herecké výkony pana Christiana Bale a úžasně natočený film v podání Christophera Nolan.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Nechápu jak jsem tenhle seriál tak dlouho přehlížet. Po první sérii se ještě pořád směju, každej díl má něco do sebe. Například Jehovisti co přijdou za Blackem do knihkupectví jsou naprosto luxusní.