Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Gran Torino (2008) 

Do tohohle filmu jsem se zamiloval....nemá cenu abych ho tady vychvaloval protože všechno bylo řečeno v předešlích komentářích.Ještě hodně dlouho po skončení filmu když běželi titulky tak jsem si naprosto užíval song ve kterém zpíval i sám velký C.Eastwood :) Já pro tento film nemám slov, a všem doporučuji, zkráceně : Miluju tento film ! Kdybch měl možnost dát u nějakého filmu víc jak 5 hvězdiček tak by to byl tento film.....

plakát

Děsnej dupák (2009) 

Pro mě je to zklamání a podprůměr, moc důvodů k zasmání tam nevidim, spíše naopak mi přišlo že většina scén je až trapná....Slabý 2*

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Pro mě je to srdeční záležitost a bezkonkurenční komedie o třech chlápcích kteří za to umějí jak se tak říká "vzít". Bavil sem se stejně jako u jedničky a Mike Tyson na konci potěší :)) Tenhle film nepotřebuje dlouhý komentáře, já bych ho nazval jedním slovem a to "vynikající" ! Nemůžu jinak než hodnotit za plnej počet !

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Tenhle film mě opravdu dostal, podle mě jedna z nejlepších komedií za posledních pár let. Užíval jsem si každou vteřinu a absolutně nechápu jak někdo může tenhle film považovat za "odpad"..... ale na druhou stranu to chápu protože ženský takovouhle komedii nemůžou nikdy pochopit :))

plakát

Neznámý (2011) 

Tak tohle je ultrabombastickej thriller jak má být ! Napadali mě různý řešení proč je z něj najednou "neznámý" ale nakonec to všechno bylo uplně jinak.... Někteří tady říkáte že to bylo předvídatelný, ale mě se to taky předvídatelný nezdálo, asi sem nechápavej. Myslim že 5 hvězdiček je akorát :))

plakát

Krvavá stopa (2002) 

Dobrá detektivka s mým oblíbencem Eastwoodem, vrah byl podle mě předvídatelný už skoro od začátku ale pořád sem doufal že by mě mohli překvapit a bejt to někdo jinej, inu tak se nestalo ale stejnak mě to bavilo a je to pohodovka :)

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

Krásná Cameron Diaz mě uchvátila a přesvědčila že je to skvělá herečka a ještě ke všemu nádherná, Ashton Kutcher je takovej jak ho všichni známe....A abych to shrnul já sem se bavil od začátku až do konce, komedie kde se objeví las vegas miluju :))

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Toto je naprostá akční nálož kterou sem si oblíbil ze všech dílu rychle a zběsile nejvíc. Vynikající Paul Walker a ještě lepší Vin Diesel, samozřejmě za doplnění Tyrese Gibsona, The Rocka, Ludacrise a krásné Jordan Browster. Nemůžu jinak než za plnej počet :)))