Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Moc hezky natočené a se zajímavým novým twistem. Emma je nádherná! Jediné, co mi jako vždy vadí a kazí celý dojem, jsou muzikálové části, které mne nutily přeskakovat děj, protože je prostě ze srdce nesnáším.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Marvel: 1, DC: 0. Bitvu komiksových novinek, které jsem měl díky čsfd promítání možnost vidět, vyhrál na plné čáře Thor. Bohužel Justice League pro mě byla až moc natažená a místy jsem se fakt nudil (na rozdíl od Thora, který byl jedna velká jízda od začátku do konce). K tomu navíc neskutečně odfláknutý konec. Pokud bych měl hledat nějaká pozitiva, tak by to bylo asi celkem dost akce a hlavně Barry (Flash), který mě bavil jaxviňa!

plakát

Mimi šéf (2017) 

Po dlouhé době opravdu kvalitní animák, který stál za to! Už dlouho jsem se tak nenasmál. Skvěle zahráno a namluveno Alecem Baldwinem.

plakát

Mutafukaz (2017) 

Animace strop, u Willyho hlodů jsem padal smíchy. Super soundtrack (synth s dubstepem), nemůžu se ubránit ani throwbackům z GTA (barvy gangů a obecně zasazení do hoodu). Za mě hodně příjemné překvapení a god damn, aktuálně top animák tohohle roku (a první 5* animák za dobrý tři roky).

plakát

Ochránci (2017) 

Řekněme, že se jedná o takové béčkové až céčkové "CYKA Avengers". Příběh je totálně jalovej, stejně jako herci.

plakát

Paddington 2 (2017) 

Stejně jako jednička mě i druhý Paddington dokázal jak pobavit, tak dojmout. Zachoval si svou přirozenost a rodinnou atmosféru, i když už to nebylo tak neočekávané, proto tentokrát o jednu hvězdu méně.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

No já sem teda asi fakt divnej, nebo co...ale z dvojky mám úplně ten samý pocit, jako z jedničky. Sledování mi vůbec nevadilo, pohodově plynulo a já si film opět nečekaně užil. Takže stejně jako minule, za 4!

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) odpad!

No, můj oblíbený seriál z dětství teda zmorfoval ve slušnou patlaninu plnou nevýrazných postav, trapných scén a průhledného děje, který směřoval k jedné závěrečné scéně, která nám všem měla vytřít zraky, ale jaksi se to nepovedlo. Velké zklamání.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

A máme tu další kopírku amerického/australského pořadu, tentokráte Survivora. Byl jsem zvědavý, jak se toho český štáb zhostí, samozřejmě kvalitativně to na svého "otce" v žádném případě nemá. Čeští Robinsoni josu celkem nesympatičtí a korunku tomu nasazuje naprosto necharismatický a neznámý moderátor. Jako když opravdu nebudu mít do čeho píchnout, tak asi nějaký díl zkouknu, nicméně pro fandy této série to musí být opravdu utrpení.