Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (50)

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

Jako pardon, ale tohle mi přišlo velmi nelogické. Celou dobu super tísnivá severská atmosféra, těšila jsem se na to, až týpkovi narostou koule a postaví se za svou rodinu. Ale dostal dvě (možná tři?) rány pěstí a to ho naprosto uzemnilo. :) Bohužel ani jeho manželka se neměla k žádné akci. Ženy, co jsou schopné zvednout auto, aby zachránily svoje dítě, jsou tak na kilometry daleko od těchto dvou absolutně rezignovaných rodičů a možná velmi nespokojených osob, kterým vlastně vůbec nevadí, co se stane s jejich životy. Chápu, strach, šok… ale tohle úplně bolelo *OH MY EYES, MY EYES*

plakát

Potvora (2016) (seriál) 

Můj nejoblíbenější seriál poslední doby. Trochu mi místy připomínal Mirandu, ale Fleabag je mnohem vulgárnější, sarkastičtější a o něco více orientovaný na sex. Takže bych možná řekla trochu realističtější. :-) Phoebe Waller-Bridge je famózní a naprosto jsem neočekávala, kam až první série může vygradovat. Druhá série byla snad ještě větší jízda (pro mě i mnohem více emotivní), zvláště pak, když přijde na scénu Andrew Scott aka Hot Priest. Zakončení celého seriálu realistické, smutné a zároveň trochu veselé... No, bude se mi stýskat!

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Čekala jsem něco víc logickýho a propracovanýho (ve smyslu cestování časem, popis přeskakování do jiných dimenzí atd.), ale zklamaná jsem jen trochu. Scény s Raccacooniem mi to vynahradily.

plakát

Ono (2022) 

Ten začátek se mi zdál jak nějaký nízkorozpočtový TV film, měla jsem sto chutí to vypnout. Pak se to ale rozjelo a učitě stojí za to si na to počkat. A jak už bylo řečeno, je to takový bizár, že děj snad ani nejde odhadovat. :)

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Pomalý rozjezd, ale jsem ráda, že jsem to po prvních dvou dílech nevzdala. Taika Waititi je prostě boží. :)

plakát

Nikdo (2021) 

Odenkirk jako totální badass. Těšim se, až zapomenu o čem to bylo, a kouknu se znova. Po dlouhý době akčňák, co stojí za to.

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Škoda, mohla to být pecka, ale vlastně to byl dokument hrající na city a nic nového nepřinesl. Největší zážitek jsem měla z komentáře Jennifer Aniston k působení Brada Pitta v jednom díle. David Schwimmer: "And your fella, Brad" ... kouká na Jennifer... A ona: "Pitt came. Did one." Boží, to za to stálo.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

To byl hrozně cheesy film, fakt. A takovej hloupoučkej. Ale nic jinýho jsem od něj ani nečekala, jako oddychovka se to dá. :-)