Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (10)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nechápu komentáře typu ''Je to kýč,čekal jsem celý film na nějakou akci''.Prosím vás vždyť už znění toho filmu je jasné.A kdo by neznal také knihu Velký Gatsby od F.S. Fitzgeralda?Klasika.Takže kdo jde do kina na tento film,tak ať opravdu neočekává nějakou velkou akci.Jak už je i z obsahu jasně,jedná se o milostný trojúhelník,takže nechápu tyto komentáře.Jinak teď k filmu ...Film mi přišel opravdu úžasný a splnil moje očekávání,které jsem mu dávala.Opravdu úžasné a věrné obsazení postav.Kulisy,efekty,kostýmy vše úžasné,opravdu důvěrné vystižení této doby!Opravdu tento film doporučuj! :-)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Určitě někteří lidé tento film budou hodnotit tak,jako ,že to je sračk* a proč se míchá love story k hororové postavě jako zombie.Ostatně ono by to nebylo po prvé že?Ano,jsem také názoru,že známá Twilight sága je přímo nehorázně absurdní pitomost,kde z upíra udělají jakéhosi přemejkapovaného a třpytivého upíra a z vlkodlaka sexy model bez trička.Slátanina.Však tento film bych hodnotila ''trochu'' jinak-ano, sice zombie nevypadá jako v mnoha strašidelných filmech a i označení ''Horor'' pro tento film je opravdu nepravdivý,ale nezdá se mi to jako další ''zkažení hororové postavy''.Tento film se mi líbil,měl i vtipné poznámky a scénky a zdá se mi ,že ani nic moc ,co se týče love story nechybělo. :) Ale určitě doporučuju těm co Love story mají rádi ;)

plakát

Hostitel (2013) 

Úžasnej film! :-) Moc se mi líbil proto *****

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Dobrý film!Zajímavé efekty,dobří herci,úžasné výkony a samozřejmě nechybějí i sem tam vtipné+sprostější komentáře,ale komu to vadí? :P Podle mě je tento film dobré zabavení na večer,ale jestli si myslíte,že se budete bát-tak to platí asi jen u hodně slabších povah,což já tedy nejsem,takže přízvisko ,,HOROR'' bych tomuto filmu nedávala,ale jak jsem řekla,jestli hledáte nějaký film,co si na zbavení se nudy pustit,tak tento doporučuji! ;-) Proto dávám ****(4hvězdičky)

plakát

Hunger Games (2012) 

Opravdu úžasný film.Četla jsem i knížku,v které je toho samozřejmě poskytnuto více.Ale jinak si ve filmu zahráli opravdu dobří herci,kteří své výkony podali na 1!Určitě bych tento film doporučila všem ,co ho ještě neviděli.Doufám,že budou zfilmovány i další dva díly!Dávám *****(5hvězdiček) ;-))

plakát

Krvavá Mary (2006) odpad!

Horor?Ani nápad! Opravdu nepochopitelné-Vraždíci duch v podzemí ,který se zjevuje přes zrcadla(nebo tak něco).Musím říct,že jsem si opravdu Krvavou Mary představovala jinak-nápad k filmu dobrý,ale příběh?Žádný nápad...Tam se mi zdá že je účel ,,zabít všechny'' ... Proto ODPAD!

plakát

Ledově ostří (2007) 

Musím říct,že herci zahráli obě dvě role na jedničku! :) Opravdu suprová komedie u které se budete rozhodně bavit! :D

plakát

Dětská hra (1988) 

Upřímně mě se tento horor vůbc nelíbí.Něco je dobré ,ale nijak mě nenadchl..

plakát

Underworld (2003) 

Tento film je úžasný! Pustila mi ho jedna moje kamarádka a jsem jí vděčná :-) !Zalíbil se mi,ikdyž nejsem zase tak velký fanda do akčních filmů,tento film mě velice zaujal :-).Je zde i zapletený i milostný příběh(milostné příběhy) a to se mi na tom taky líbí.Ač co bych vytknula je že 3.díl měli dát jako 1.díl(1.díl->2.díl a 2.díl- >3.díl-prostě to tak trochu posunout,ale to není zase tak velká chyba).No tak krátce-Tento film je úžasný,dávám *****(5 hvězdiček) a už se teším na 4.díl... :-)

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Tento film se mi líbil,ikdyž na konci jak táta Poa řekl,,Můj syn žije'' a byl konec,tak to se mi zdálo trochu divné,ale jelikož je tohle jediné co bych tomuto filmu vytknula,dávám *****(5 hvězdiček).