Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (39)

plakát

Americká kletba (2005) 

Když jsem si přečetla o čem film je, nadchla mě jeho nápaditost, mám tuto dobu a výpravu ráda. Ovšem od půlky filmu jsem zjistila, že nápaditost se ukývá pouze zde v popisku filmu. Celý film hlavní postava buď spala nebo se s sebou plácala po posteli jak ryba z moře vytažená. Pořád a to samé dokola. Samou nudou jsem od půlky filmu sledovala stopáž, kdy už to skončí, asi ve 3/4 filmu jsem si začala číst knížku :-D Jelikož mě při čtení film rušil, přetočila jsem ho nakonec. Zřejmě jsem vůbec o nic nepřišla, konec byl stejne tak nudný jako děj filmu :D

plakát

Bony a klid (1987) 

Pro člověka, který nežil v té době je to zajímavé. Ale postupem času mě dosti znervozňovala ta smyčka hudby, která se neustále opakovala pořád a pořád dokola,ptám se proč? Tím to podle mě dost kazilo ten děj, spíše mě to přímo odpuzovalo.

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Podle oslavných komentářů a různých doporučení jsem teda čekala mnohem víc. Rozhodně mi tam nebyl nikdo sympatický, ani Nestor, ani jeho "parťák detektiv"....a už vůbec se mi nelíbilo mluvené slovo. Komentování, co si zrovna myslí se mi do serálu absolutně nehodilo a nějaké jeho myšlenkové pochody mě přišly zcela zcestné...Kdyby nebyly první díly tak utahaný dala bych víc hvězdiček...

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Malý SPOILER: Tak moc jsem doufala, že při poslední scéně pošle Guy s Chloe Nat a Joshe někam a odjedou spolu.Myslím, že konec trochu pokazili. Chvíli to tak vypadalo a já byla připravená dát o hvězdičku navíc. Dávám tedy jen tři, občas scény byly opravdu vtipné.

plakát

Dům v růžích (2002) (seriál) 

Byla jsem děsně alergická na :" dům v růžích, pojď, tak pojď", které se opakovalo neustále dokola.Také mi dost vadila Nancy Travis jak se pořád jen gebila,pokaždé když ji někdo něco řekl, i když ze začátku mi byla i sympatická. Ale upřímně, nejvíce se mi snad líbil ten první díl, který měl hlavu a patu a vyprávěli se tam příběhy z minulosti. Za to jedna hvězda, ta druhá za to, že se tam všichni nespárovali jak je to ve většině hororů. Ale hodně věcí jsem nepochopila, například když zemře člověk a ostatní se nad tím v podstatě ani nepozastaví, a ke všemu si nebojácná paní dojde pro džbán ledového čaje?Zřejmě měla žízeň, nu dobrá, ale proč tam vlastně přijela ta matka toho retarda s tím profesorem, to sem už vůbec nepochopila...zbytečná situace.

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) 

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise!

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Proč??? ..Proč?? ...Proč prostě někdo neumí vymyslet normální scénář, alespoň průměrně ho natočit s průměrnýma hercema? Vždyť mi přijde každej českej seriál (povětšinu z Novy) na stejný brdo...stejná blbost..stejný "vtípky" ..stejní přehrávající herci:-/ ..Proč?!! 5.9.2012 - mínus hvězdička za mršení Freddieho Mercuryho!!!

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Nemám chuť se na to ani podívat...není to sice moc objektivní..ale když to člověka odpuzuju jen z ukázek, tak se nedá nic dělat;-)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

ouuu....nemám ani slov...zlatej big brother s Marešem!! brutálni...ho*na s prominutím!

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

První dvě řady tak za **,ale když mi začal být sympatický Casey(který byl nakonec skvělý,vlastně jsem z velké části koukala na seriál kvůli němu) a Morgan...Sára a Chuck spolu po nekonečném zdlouhavém laškování udělali rázný "nečekaný" krok...rozmyslela jsem si hodnocení...ovšem občas mi kazili díly ty blbci z Buy Moru, kterým scénáristi napsali opravdu hloupé role a přišlo mi to občas přehnaně trapné..ale jinak seriál je něčím jiným než ostatní..proto ****!