Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Tento film jsem musel ohodnotin 5 hvězdičkami, protože je to oprávdový skvost a nezasloužísi, aby patřil do odpadu. Sám jsem vyděl film o filmu a musím před Jamesem Cameronem smeknout a i před celým jeho týmem. James Cameron nás opět překvapil Sci-Fi filmem kterému se jen tak něco nevyrovná. Obdivuje mě režisérova fantasie a také to, že dokázal napsat scénář sám. Zkrátka tento film je opravdu nádherné dílo Jamese Camerona a doufám, že i v pokračování Avaturů, bude stejně také úspešný.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Většina lidí, když se řekne slovo horor představí si krev násilí ošklivé masky....Saw sice má některé tyto vlastnosti,ale to už asi k hororům patří. Saw je horor, ale horor na který se dá dívat. Většina hororů, které jsem viděl, tak tam se jednalo o to samé: Krev, násilí... U filmu Saw mě nejvíc ohromil zvrat na konci, který jsem nečkal.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Christopher Nolan si zasloužil nejen můj obdiv za Temného rytíře, ale i za jiné filmy, které natočil. Po shlédnutí Batman začíná jsme si myslel, že lepšího Batmana už nikdo nenatočí. Ale Temný rytíř mě doslova vytřel zrak. Dokonalí herci, režie a ostatní. Nejlepší postavu zahrál Heath Ledger jako Joker. Postava Jokera si opravdu zasloužila Oscara. Bohužel, že Heath Ledger tu už není. Temný rytíř si zaslouží momentálních 90% a možná by mohl mýt víc. Celý film je naprosto dokonalý a mě velmi ohromil a 5 hvězdiček si rozhodně zaslouží.

Titanic

Titanic (1997)

Nemám slov pro tento film. Takový skvost je těžké okomentovat správnými slovy. James Cameron dokázal natočit skvělý film, který si zaslouží vysoké hodnocení. Nikdy jsem neměl slze v očích když jsem sledoval jakýkoliv film, ale Titanic mě dostal. Když jsem film uviděl poprvé div jsem se nerozbrečel (Né doslova, ale slze v očích jsem měl). James Cameron si zaslouží obdiv nejen za film, ale za scénář, (který dokázal napsat sám). Titanic dostal 11 Oscarů. Udivuje mě, že Titanic na svou dokonalost má momentálně jen 83%. Přiznejme si, že bychom nedokázali natočit takový film. A trochu mě mrzí, že jsem našel u některých uživatelů na CSFD jako hodnocení odpad! Takový film jako je Titanic si to rozhodně nezaslouží.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Předešlé díli 1 a 2 z roku 1999 a 2002 mě trochu zklamaly. (Sice né moc, ale nemohli se rovnat starším dílům). Když jsem je uviděl trochu u mě klesl George Lucas. Naštětí si u mě spravil reputaci tím, že dokázal natočit Star Wars III. Tento film je dobrý, ale starší díle jse mi zdají lepší, ale jenom o trouchu. Snad je to tím, že je to taková klasika. Star Wars III je dokonalí počátek předešlích starších filmů. A nevím co bych tomu vytkl. Jen je škoda, že momentálně George Lucas nic nerežíruje. Doufám, že brzi příjde s nějakým filmem, na který se budu rozhodně těšit. (Tady George Lucas nešetřil na efektech)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

Tento film jsem viděl poprvé asi v 6-7 letech. Později jsem, ale nemohl uvěřit, že tento film byl natočen v roce 1977. Byl jsem ohromen, že na tu dobu dokázal George Lucas a ILM natočit film s dobrými efekty. Film se mi velice libí a pařád jsem ohromen efekty. Dokonalý film, který mluví sám za sebe. Nevím co bych ještě k tomu řekl snad jenom to, že smekám před Georgem Lucasem. Hudba k tomu filmu je naprosto přesná a nádherná. Nejvíc se mi líbí robot R2-D2, který zaslouží obdiv u tvůrců Star Wars. Samozdřejmě, že se jim podařili i jiné postvy a roboti. Na tento film budu zpomínat dlouho, protože to byl snad můj první akční film, na který se dodne dívám rád.