Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Klec pro panenky (1971) 

Ze začátku filmu jsme všichni v kině čekali, že to bude drama s mírným nádechem feminismu. Po několika záchvatech smíchu od návštěvníků filmu jsme zjistili, že je to hloupý film s několika sexy ženami, co jsou velké drsňačky, střílí ze samopalů i s prostřeleným ramenem, chytají jedovaté hady, dávají si na bradavky elektrody, perou se v blátě polonahé,.. Nevím, co pan režisér chtěl udělat, ale řekla bych, že to nevystihl přesně tak, jak měl. //38. Letní filmová škola UH

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Odpad je to nejhorší tlačítečko? Sakra!

plakát

Alois Nebel (2011) 

Bylo taková nouze, že jsem už hledala pointu i pod sedačkou, když nikde nebyla. Co se to dělo? Kdo to vlastně byl? Jaký to mělo smysl? Také jsem čekala, že když už se snažili a udělali to animované, že to bude krapet propracovanější, čehož jsem se taky nedočkala. Mně to přijde celé takové zbytečné. Nominaci na Lva asi nikdy nepochopím.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Odhad myšlenkových pochodů : " Tak hodíme tam Suchánka a Genzera, protože nám udělají xicht. Do toho hodíme Sokola a Chmelu, protože jsou přece jenom o minimum lepší než ti dva mamlasové. Sem tam do toho šoupneme tu beznadějnou krávu Vilhelmovou a budou se na to všichni dívat, protože je to in." Já sama dělám improligu (nebo-li improvizované divadlo) jen rok, ale i tak vidím, jak je to příšerné, pod úroveň, beznadějné a ztracené.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Když jsem zjistila, že jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, ta droga jménem Červený Trpaslík se bude rozšiřovat o další díly, tak jsem si málem cvrkla. Natěšená jsem si k nim sedla k těm 3 hnusům, co z toho vylezly. Kam se poděl starý trpaslík? Proč nás tak mučí těmito (s prominutím) sračkami? Jako nejzbytečnější scénu navrhuji tu, kde věděcká pracovnice Bartikovská předvádí, jak do chodí v Kriminálce Miami a kuchá oliheň. Vzkaz pro tvůrce: Chytněte se za nos, sklopte hlavu a KAJTE SE!!!

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

Tohle představení mě utvrdilo v mé lásce k divadlu! Hrzánová jede!

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

The L Word: 1000 a 1 rada pro lesby. Čím víc se to blížilo konci, tím víc sem se nudila. Až teda úplný závěr kdy zemřela Jenny mě potěšili. Do seriálu sem se pustila hlavně proto, abych tam pobrala nějaké rady do toho buzního života, ale nic sem si nevzala. Teda až na to, že Alice je fakt pěkná. Řekla sem si, že údajně jako většina leseb u toho budu onanovat, ale z toho taky nic nebylo. Nuže ze 4 původních hvězdiček snižuji na 3.