Reklama

Reklama

Klec pro panenky

  • Česko Velký domeček pro panenky (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Krásné vězeňkyně dřou v bažinách a trpí ponižováním od své sadistické dozorkyně v jedné z banánových republik. Ženy (v čele s lesbickou prostitutkou Grear) uhánějí dodavatele potravin, který jim občas propašuje i nějaké ty cigarety nebo drogy. A mimoto plánují, jak se z pekla džungle dostat... (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

movie 

všechny recenze uživatele

Co může být lepší, než po strop narvaná jihoamerická věznice plná dluhovlasých, načesaných a spoře oděných vězenkyň v produkci Rogera Cormana a režii Jacka Hilla (COFFY)? No určitě by se něco našlo, ale určitě na to nebudete myslet oněch 90 minut v téhle ženské věznici. Chybí tomu jakýsi nádech kultovnosti (to zase ale dohání faktor "buchtovosti"), ale zábavné je to až až. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Jeden z elementárnych kameňov exploatačného žánru so všetkými potrebnými zložkami a príchuťami, vďaka čomu ho možno vnímať ako učebnicu prvoplánových B-rated snímkov s motívom žien vo väzení, exploitation a blaxploitation. BIG DOLL HOUSE je exemplárnym príkladom svojho lascívneho druhu, pre fanúšikov žánru jednoznačná povinnosť a dobrá zábava v neprekvapivom vzorci. Všeobecná jednoduchosť "príbehu" a jeho spracovania v priamočiarej línii sledovania bitiek, sadistických praktík, podozrivo dobre upravených väzenkýň a záverečných akčných minút napĺňa všetky potrebné dekadentné atribúty a reálne divácke očakávania, ale subžánrová kolegyňa Women in cages z toho istého roku udiera silnejšie. Veľmi chutná exploatácia filmového plátna (monitoru, či obrazovky) so slušne vyvinutým 70s brakovým zmyslom. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Big Doll House je zábavný béčkový snímek z produkce Rogera Cormana. Nemám moc přehled ve WIP exploiťácích, ale tohle bude zřejmě jedna z těch klasik žánru. Jak je asi každému jasné, film nemá převeliké kvality, ale dá se na něj krásně v pohodě koukat a může posloužit jako zábavná oddychovka nebo lahůdka pro hledače zajímavých béček sedmdesátých let. Osazenstvo ženské věznice je hezké a krom dominantní Pam Grier můžeme zhlédnout ve vedlejší roli i mladého Sida Haiga jako zásobovače Harryho. Líbilo se mi pár dobrých scén a finální přestřelka taky ušla. Finální věta nasadila celému snímku korunu. Kdyby jen byl dějový spád trochu svižnější, šel bych s hodnocením nahoru, ale i tak jde o opravdu povedené béčko, které nikoho nemůže vyloženě zklamat. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Paráda, velmi dobrý Hill ve svém prvním WIPl!!! Oproti jiným WIP-sexploitation movies, trochu umírněnější, avšak daleko lepší, přinejmenším tedy hlavně koukatelná, řekl bych, že i značně stylová věc odněkud z Filipín, kde se to celé odehrávalo. Ve filmu samozřejmě září hvězda tohoto béčkového subžánru černoška Pam Grier, ale zdatně ji zde sekundují i Roberta Collins a Judith M. Brown všecky tři moc krásné a navíc z jedné společné cely! Ve stejném roce, ale o kapánek dříve, se pak společně tito tři herečky objevili v jiném sexploitation movie ve "Women in Cages" od režiséra Gerarda de Leona, ovšem s tím rozdílem, že Pam Grier tam hraje přísnou lesbickou dozorkyni. Zpět k tomuto filmu, i zde je sadistická dozorkyně, společně s její maskovanou nadřízenou, tohle byl opravdu docela dobrý nápad. Celou dobu netušíte kdo se za tou maskou skrývá. Za I love this song "Long time woman aka Pam Grier rocks" a celkem zdařilý děj (opět klasické dějové schéma : zavření-prasárny-zvrhlosti-útěk, jak jinak) hodnotím nakonec tedy nečekaně vysoko. Podobné flmy : Women in Cages, Big Bird Cage, Bare Behind Bars, Barbed Wire Dolls, Women In Cellblock 9 a hromada dalších.. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

"If you dont love Jack Hill, you dont love cinema." A něco na tom bude. Řádně kozatý holky ve vězení, ve sprchách, na mučidlech, při rvačkách v bahně, a hlavně s velkýma bouchačkama. Přímočarý trash v nejryzejší podobě... tak jak to mají milovníci ultrazábavného braku nejraději. Kdo by se tomu Tarantinovi divil? 8/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na Filipínách, kde byla Grier nakažena smrtelnou tropickou nemocí a téměř zemřela. Ztratila své vlasy a byla dočasně oslepena na téměř měsíc. Trvalo téměř další rok, než se úplně zotavila. (Karlos80)

Reklama

Reklama