Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Aniž bych před tím než jsem tohle napsala, četla komentáře pode mnou, chtěla jsem napsat asi tohle: Nevím, ale zdálo se jenom mě, že z herců (obzvlášť ústřední dvojice) nebyly cítit vůbec žádné emoce? Nic mi mezi postavami nefungovalo. Jinak nádherně vizuálně a efektově zpracované.

plakát

Burton a Taylorová (2013) (TV film) 

"Love is a drug".Láska z Heleně je droga. Láska k filmům je droga! A láska k tomuhle filmu se stane jednou z mých největších drog. Je to tak dokonalé. Herecké výkony...nepopsatelné. Obvzlášť , když před shlédnutím uděláte drobný nálet do filmografie Liz Taylor a Richarda Burtona. Dominic s Helenou zářili. Už se těším až se na to podívám znovu. Ha, já to říkala, že to bude moje nová droga!

plakát

Klub rváčů (1999) 

Jsem Jackova nezměrná genialita...ne, opravdu GENIÁLNÍ!!! Nemám slov...Pravé pochopení přišlo brzy a já jsem pak celé dvě třtiny filmu zírala jako uhranutá. Věřila jsem tomu jako ničemu! I po několika nadšených shlédnutích...stále nemám ta správná slova... Norton♥ Bonham Carter ♥ Pitt♥ "You're the worst thing, that ever happend to me!"

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Hahááá já jako většina čekala Emmu v hlavní roli :D No, to jsem se úplně nedočkala. První půlka byla dost nezajímavá. ale v druhý už to začalo být super. Vzhledem k tomu, že tahle návštěva byla spontální akce( takže žádný velký očekávání) a dobré výkony, Emma a občas oblečení, že bych si poslintala sedačku. Moc fajn film, který si méně než tři hvězdičky rozhodně nezaslouží.

plakát

Mezi mužem a ženou (2005) 

K tomuhle filmu se vracím znova a znova...A řeknu to radši rovnou není to jenom kvůli nádherně přirozené ( jak už teď ani nevím jak jí mám nazvat po všech těch bezchybných rolích, které odehrála ;) prostě jak už všude psalo plno lidí...prostě Paní Herečce. Zasáhla mě hlavně ta citová hloubka a vlastně i to, jak reálně se žena i muž chovali. Jsem si fakt jistá, že přesně taklhle by to probíhalo v normálním životě.( I když ne každej je teda tak ukecanej ĺike Helena :D). Na začátku to bral s větším klidem a odstupem muž a na konci se mi zdálo, že zase naopak. Ale asi to bylo tím, že ženy to umí skrýt. Jednoduše dokonalé charaktery. Dokonalý herci. Dokonale silný zážitek.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Hodně velký zklamání. Jo celkem jsem se na to těšila, ale po shlídnutí, jsem si řekla- no, ty vol* co jsi od toho vlastně čekala? Hlášky u kterých se upřímně zasměju? Příběh? Inteligentní konec? Emmmu Watson? Jo, jediný co z toho se mi splnilo byla ta Emma. Jinak, jsem dostala trapný hlášky od party slizounů.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Pro mě dokonalý, nečekaně namixovaný, střelený a retardovaný! Z Johnnyho padá jedna hláška za druhou. Při podhledu na nádherného Armieho Hammera já padám( ne, že by byl hezčí než Johnny). A samozřejmě nejvíce jsem se těšila na Helenu, která je tak dokonalá i v té nejmenší roli , která tam byla( to byla jediná věc, kterou mě Osamělý jezdec naštval-hlavně, že visí na všech plakátech a já si jí na plátně můžu užít jen možná 7 nebo 8 nádherných minut). PROSTĚ SI FILM UŽÍVEJTE,POZOR NA KRÁLÍKY A KRMTE MRTVÝ PTÁKY :D Ps: Dostala mě Helenina noha-dokonalá hračička!

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Jen tak na pohodu. K zasmátí. Když nic kromě dokonalých mimoňů nečekáte odcházíte z kina dost spokojení. Ale ten český dabing je vážně bída. Proč musí dávat dabing takovým hercům jejichž hlas člověk pozná po pěti slovech který řeknou a spojí si je s milionem jiných postav...odedneška už vážně budu cíleně tpožadovat titulky i když půjdu s mladší sestrou do kina :D!

plakát

Toast (2010) (TV film) 

No, to ten pocit, kdy je vám největší mrcha nejvíce sympatická! :D Jo, chápu stává se- a obvlášť u Heleny je to , že hraje ty největší hajzlíky. Ale vždycky jsem tak nějak schopná se odprostit od toho, že je to moje nejoblíbenější herečka a klidně si na ní hlasitě zanadávat. Jenže tentokrát to nějak nešlo. A ač mi asi někdo řekne, že jsem prostě neobjektivní a předpojatá, ta si myslím, že kvůli ní to rozhone nebylo!!!!!!!! Jako vždycky byla naprosto dokonalá a úžasně střelená ♥. Ale ty ostatní herecké výkonu prostě takové....divné- například matka mi vůbec neseděla- já bych místo ní klidě brala Helenu...ale stejně jsou tohle drobnosti. PROTOŽE FILM JSEM SE UŽILA A KDYŽ SE NECHÁTE UNÁŠET ATMOSFÉROU A HELENOU JE TO SKVĚLÝ!

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

No, děs! Spoluúčast takových formátů, kterými jsou pro mě Jackman, Winslet, Moretz pro mě zůstává nepochopená stejně jako celá tahle dodivná fraška bez příběhu...a popravdě, upřímně jsem se zasmála asi jenom jednou ( "Brácha asi vylil na sedačku džus...no, né on to vyplácal i na zeď? :D)