Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Pornografický
  • Drama

Recenze (9)

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Černý humor hlavní postavy doktora Gregoryho House spojený s jeho životním příběhem a doplněný dalšími specifickými postavami si rychle oblíbíte. Líbí se mi, že se seriál nezaměřil pouze na život (osobní i v nemocnici) Dr. House, ale že se zabývá i osudy ostatních. Jeho spolupracovníků, ředitelky nemocnice, kamaráda doktora a pacientů. Dr. House oplývá humorem a "vstřícností" ke všem. Arogantnost k němu zaručeně patří. Seriál je skvělý a už od prvního dílu jsem chtěl vidět další a další.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Pro mě přímo dokonalý seriál. Můj nejoblíbenější. Vždy se u něj zasměju, protože mě prostě baví. Herci se do svých rolí umí vžít. Dvě hlavní postavy jsou vymyšlené prvotřídně. I v těch nejhorších a nejnapínavějších momentech se spolu hádají o naprostých pitomostech. A o tom to je. Hlavní "hrdinové" zvlášť Shawn si ze všeho dělá legraci a Gas je zase netrpělivý a občas Shawna nemůže vystát. Tím je Psych prostě jiný. Humor je místy ironický a na správném místě. Mimochodem seriál je doplněný o pár dalších zajímavých postav. Jako třeba policista Lesitter. Myslím si, že by si Agentura jasno zasloužila lepší hodnocení a místo v první 50 nejoblíbenějších seriálů.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Kvalitní zábava s herci posazenými do svých rolí přesně, jak má být, podané na zlatém podnose? Co víc si přát. Teorie velkého třesku je sice trošku zvláštní a ne každý ji a její vtipy pochopí. Samozřejmě Sheldon je pro mne nejoblíbenější postava ze seriálu. Teorie je prostě jiná než ostatní a mne královsky (vždy) pobaví.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

"Všichni" mají rádi Simpsonovi. Ale mě nepřijdou až tak vtipný, jak každý řiká. Doopravdy nevím, co na nich lidé vidí. 1,2 někdy "až" 3 vtípky, u kterých se tedy aspoň já pousměju, ale to neznamená, že jsou kdoví jak vtipné. Radši se podívám na pro mě lepší seriály (TBBT, Psych, Futurama atd.). Mě Simpsonovi vůbec neohromili, asi na žluté panáčky nejsem ten pravý.

plakát

Zombieland (2009) 

Zombieland je velice zvláštní film. Je velmi těžké natočit film, který je místy strašidelný a místy tak zábavný. Tenhle kousek se prostě povedl. Herecké obsazení většinou "ne úplně nejznámějších" herců je na místě. Film je velice velice zábavný a čeká na Vás skvělá podívaná a přímo Tsunami zábavy. Film jednoznačně doporučuji. Jenže není film, co by neměl svou horší stránku a ani Zombieland není výjimkou. Zombie sice jsou dobře "udělané", ale Zombieland začne prostě epidemií, při které se pacient zakousne do infikovaného hambáče a tím způsuobí apokalypsu. Ale film už nepopisuje, jak ji způsobil. Jestli na něj infekce působila hned a někoho na místě snědl, nebo se ráno probudil a bylo z něj zombie a ostatní nakazil. No, začátek není propracovaný a konec jakbysmet. V případě, že bude plánované pokračování, tak konec beru zpět.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Destination truth je specifický už tím, že je to pořad o duších, a proto ho všichni odsuzují předem. Existuje mnoho dalších pořadů o tom, jak se natočí duch a najde se příšera. Ale na rozdíl od ostatních, Destination truth je prokládána občasnými vtípky Joshe Gatese a jeho spolupracovníků při cestě "na místo". A tím se liší od ostatních: V jiných pořadech o paranormálních jevech jen jevy hledají a důležité je u nich tajemno, jenže u Destination truth ne, nejdřív Vás naladí na komediální náladu, a pak BOOM a je z toho tajemno, což na Destination truth mám rád asi nejvíc. Na druhou stranu se asi nikdo nikdy nedozví, jestli důkazy, které se doopravdy časem objeví jsou pravé nebo jen "fake". Ale Josh Gates doopravdy zná prostředí, (nebo s pomocí odborníka) objeví co je tomu příčinou.

plakát

Vybíjená (2004) 

No, komedie je to pěkná, ale jak na konci říká tlusťoch Weit, je to jako "každý" americký film: Nechci myslet, ale jen se nezávazně bavit. Scénář není špatný, ale ve skutečnosti by se toto doopravdy odehrát nemohlo. Banda "pošuků" z malé tělocvičny, aby se vypracovala v profesionální tým vybíjené a právnička byla profesionální softballistka,jež v sobě objeví talent hraní vybíjené? Ne, to doopravdy ne. Ale na druhou stranu, nikdo neřekl,že film nemůže být vymyšlený, a právě proto dávám filmu 5*. Herecké obsazení pasuje a svojí rolí vynikají hlavně Justin Long a Joel David Moore. Nejvíce mě pobavila "hláška" Ripa Torna: "Ty by si netrefil ani vodu, kdyby si vypadl z loďky". Takže tuto komedii plnou trefných vtipů vřele doporučuji.

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Seriál který obsahuje řadu 5 příběhů, o kterých je vaším úkolem rozhodnout, zda-li jsou pravdivé, nebo nejsou. Jako u každého seriálu o nadpřirozených silách nebo o příbězích vyprávějících o nich Vás zamrazí, když zjistíte, že se doopravdy staly. Jenže je nutno říci, že naprostá většina z nich je pouze založená na skutečných událostech, což znamená, že si je scénárista poměrně přibarvil, a některé opravdu hodně. Ale na druhou stranu ve Vás příběhy vyvolají i časem strach a do mysli se Vám vnutí myšlenka,že příběh se odehrál přesně takto, a proto je seriál tak oblíbený. Svojí napínavostí, a tím, že se snažíte uhodnout příběh (zda je skutečný) Vás ponoří hlouběji do vyprávění.

plakát

Horší než smrt (2007) 

No,musím uznat,že film mě velice pobavil. Určitě to není pouhá ohraná komedie. Scénář je sice jednoduchý,ale zato si s ním scénárista velmi dobře pohrál. Herecké obsazení přesně sedí, tak jak má. Obzvláště obdivuji herecký výkon Matthewa MacFadyena a Alana Tudyka. Tato komedie se Franku Ozovi povedla na výbornou, takže jestli se chcete dobře zasmát, tuto černou britskou komedii vřele doporučuji.