Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (663)

plakát

Nikdo (2021) 

Další klon Johna Wicka, nikterak zvlášť podařený, nicméně na jednu projekci zabaví. Na to jak byl Hardcore Henry svým způsobem inovativní, tady jede Najšulin na dost ohrátou desku. Xmildenovi: Normální stav, dívám se kolikrát i na tři "díly". Obávám se, že tady ti opakovaná projekce moc nepomůže. Lehký nadprůměr.

plakát

Pověste je výš (1968) 

Je docela nefér, když tě jen tak oběsí a ještě k tomu neprávem. Clint to ale "rozdýchal" a cesta za pomstou je otevřená. Trochu do toho leze problém se zákony, ale Clint to nějak obejde a vše se v dobré zvrátí.

plakát

Dva mezci pro slečnu Sáru (1970) 

Klasická ukázka jak dojem s výborného filmu dokáže zabít rušivá hudba. Hudba tak odpudivá, že jsem to při prvním shlédnutí nedal. Když ale příliš neposloucháte, dá se to vydržet. Příběh je tahoun celé dvě hodiny.

plakát

Chlast (2020) 

..áno, áno, ano....mám to tak stejně.

plakát

Červený trpaslík - Série 13 (2020) (série) 

Kočičky, těm se snad nikdy nevěnovala pozornost, krom 1. série. A tady je celý dlouhý díl jen o nich. K modifikaci stopáže: Ne, opravdu se nejedná o film ani o jeho pokus. Je to pořád jen jeden díl seriálu, jenom je hrozně dlouhý, ale celkem uteče.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Nikdy jsem nebyl fandou Ghostbusters, přestože sdílím přibližně stejný rok výroby jako prvotní film a filmy s osumdesátek jsou mi velmi blízké. Přesto jsem se ze zvědavosti k novému dobrodružství, snad čirou náhodou, dostal. Bohužel příběh je plochý jak prkno, bez humoru a dokonce i duchů je poskrovnu. Jednu hvězdu dávám za to, že jsem to dokoukal až do konce a druhou z platonické úcty ke Ghostbusters.

plakát

Ad Astra (2019) 

Ale jo, příjemnej jednohubkovej roadtrip. Nejzajímavější na tom v podstatě bylo to samotné cestování. Na konci jsem nečekal kdovíjaké dechberoucí či zvratové setkání s jeblým fotrem (jak to hezky Verbal popsal), a taky se mi nic zvláštního nedostalo. Dokonce i cesta zpátky se smrskla cca do 5 minut, což je vzhledem k celkové délce poněkud nevybalancované. A tak si může alespoň Brat udělat do životopisu poznámku, že hrál už i kosmonauta.

plakát

Poručík (1992) 

Harveyho veřejné filmové obnažování těla i duše aneb prezentace fízla v totálním rozkladu. Na one man show se celkem dobře dívá, ale dějově je to takové poloprázdné.

plakát

Cry Macho (2021) 

Slabý scénář, ale příjemné reálie mexického road tripu, spolu s Clintem, malým Machem a jeho ptákem. Tentokrát jakoby téměř chyběly Clintovi klasické morality a důraz na chlapáctví, jež jsou v jeho filmech zvykem. Dokonce dojde jen na malý předvídatelný zvrat na konci. Každopádně můj respekt má stále. Tento film beru jako bonusový, pro mě se Clint filmově rozloučil úžasným Gran Torinem.

plakát

JFK (1991) 

Úžasné historické krimi. Doufám že se někdy dozvím jak to bylo doopravdy.