Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

bezkonkurenčně nejlepší seriál všech dob. těžká závislot, když si je začnu pouštět na dvd tak většinou skouknu X dílů najednou, nejde se odtrhnout...jak říkam těžká závislost:) Přátelé, které by si přál snad každý mít za své.

Californication

Californication (2007)

Takle Davida Duchovnyho asi nikdo dříve neznal. Svoji roli Sexistickýho sarkastickýho spisovatele zvládl dokonale a skvěle mu sekunduje Evan Handler - to je prostě borec:) no a Natascha McElhone - ta je prostě krásná.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejlepší animovaný seriál všech dob!!! mám je rád vyrůstal jsem na nich.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Myslel jsem si, že na serial Přatelé nic nemá a ............... skutečně nemá. HIMYM je skvělí seriál s množstvím vtipných hlášek a situací a hlavně výborným Neilem Patrickem Harrisem ale Přátelé jsou prostě přátelé a víc mi sedí jako celek. Edit 11.07.2014 : Na základě upadající kvality seriálu a poslední deváté série prostě jednu hvězdu ubírám. Vůbec mi ten konec nesedl. Bohužel, první 4 série jsou super, ale potom to jde dolů. Je mi líto.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Špičková záležitost, když to běželo v televizi tak jsem se těšil na další díl jak malej kluk. Tomuhle seriálu se prostě nedá absolutně nic vytknout

Dexter

Dexter (2006)

Můj nejoblíbenější sériový vrah:)

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Vysoce návykové, pozor na to. Moc se mi líbí, jak je seriál postavený a ukazuje hodně za zákulisí zpravodajských služeb. Co se herců týče, tak abych řekl pravdu, velkého potenciálu Claire Danes jsem si všiml až v tomhle seriálu, no a Damian Lewis je už několika projekty osvědčená stálice, která nezklame. Jeho hraní se mi opravdu hodně líbí. Sleduju dál a jsem zvědav kam se bude seriál ubírat.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Tak tomuto seriálu se nedá vytknout snad opravdu nic. Nadherné dobové kostýmy, naprosto skvěle vybraní herci, to je prostě paráda sledovat jak vše funguje a parádně do sebe zapadá. Steve Buscemi je jedním z mých nejoblíbenějších herců a vidět ho v téhle roli je něco neskutečného, neumím si představit nikoho jíného, kdo by se do role Nuckyho Thompsona hodil více. Mám všeobecně rád filmy a seriály ,,kmotrovského" typu a stejně tak tuhle krásnou, avšak drsnou dobu. Seriál Impérium - Mafie v Atlantic City je jeden z nejlepších co jsem měl možnost vidět. Velikánské díky tvůrcům, jen víc takových filmů a seriálů.