Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Obsahy (340)

10 Violent Women

10 Violent Women (1982)

Příběh skupiny místních žen horníků, které se trochu nudí a tak se pokusí získat více peněz prostřednictví loupeže šperků, která se jim zdaří. Poté při koupi kokainu a následném prodeji dojde k potyčce a k vraždě šéfa drogové mafie a jejich zatčení. Jsou poslány do věznice, kde vládnou sadisticko-lesbické dozorkyně tvrdou rukou. Několika ženám se však podaří z hrozných poměrů uprchnout.

5 donne per l'assassino

5 donne per l'assassino (1974)

Thriller o zpravodaji, který po návratu domů z pracovní cesty v cizině najde své dítě v nemocnici a manželku mrtvou. Od své přítelkyně, doktorky Lydie Franzi, se dozvídá, že dítě není jeho, protože je zcela sterilní. Z reporter Giorgia a Lydie se brzy stanou milenci a ona jen tak tak unikne surovým rukám vraha (nebo vrahů), který ve svém otřesném násilnickém chování chce více dalších obětí.

7 čili sedm dní

7 čili sedm dní (1994) (pořad)

Televizní pořad TV Nova zabývající se politickou debatou. Pořad se vysílal stejně jako konkurenční pořady po nedělní polední době, na České televizi "Otázky Václava Moravce", a na TV Prima zase "Nedělní partie".

A Dozen Ways to Die!!

A Dozen Ways to Die!! (1990)

Gang sexem posedlých nacistických motorkářů a dalších pochybných individuí zničí příjemnou rodinnou dovolenou. Zoufalý a málem k smrti umlácený muž uchystal krutou pomstu poté, co gang jeho krásnou ženu a dceru znásilnil, unesl, věznil a zneužíval.

A Portrait of Seduction

A Portrait of Seduction (1976)

Mladý umělec svádí svou novou nevlastní matku a s pomocí své přítelkyně ji přivádá do světa vášně a rozkoše, kterou nikdy předtím nepoznala.

A přišel den černých citrónů

A přišel den černých citrónů (1970)

Rosario Inzulìa (Antonio Sabato), mladík zapletený s mafií, byl odsouzený k nuceným pracím, čím měl zaplatit za zločiny, které ve skutečnosti nespáchal. Po dlouhých osmi letech je z vězení konečně propuštěn a vrací se zpět na Sicílii, kde se dozví, že jeho manželka zemřela při nehodě. Pokusí dát svůj život do pořádku, ale když zjistí, že jeho manželka nezemřela náhodou, ale byla zavražděna, rozhodne se, že je na čase učinit určité kroky - vydá se sám proti mafii...

Agenten kennen keine Tränen

Agenten kennen keine Tränen (1978)

Akční film o neznámé teroristické organizaci pokoušející se získat materiál pro výrobu nukleární bomby a o izraelské tajné službě snažící se tomu zabránit. Izraelský agent a jeho přítel, italský voják, jsou vysláni teroristickou buňku sledovat a jít po ní po celé Evopě. Tato dvojka rychle dostane krásnou spolupracovnici do teroristické skupiny a s její pomocí usiluje ztracený nukleární materiál vystopovat.

Agistri, To

Agistri, To (1976)

Exmodelka Iro (Barbara Bouchet) je provdaná za boháče a milovníka jachtingu Kostase Marase. Iro však se svým milencem (Bob Behling) naplánuje vraždu svého manžela, aby se společně dostali k jeho bohatství. Vše je dopředu pečlivě naplánováno tak, aby se zločin jevil jako nehoda při Marasově milovaném koníčku. Hra smrti je tak dovedena až do tragického konce.

Alta tensión

Alta tensión (1972)

José, mladý mechanik z města Ávila, vezme všechny své úspory a přijíždí do Madridu s úmyslem získat místo vedoucího. Podvedený Felipem, který ho připravil o spoustu peněz, nalézá útěchu v náruči fotografky Elisy, s níž začíná společně žít. Jednoho dne potká manžele Pabla a Lauru, stane se ženiným milencem a je spáchána vražda. Jeho problémy právě začínají.

Anna, quel particolare piacere

Anna, quel particolare piacere (1973)

Anna, tichá a poněkud plachá mladá slečna, žije se svými rodiči v Bergamu, kde pracuje jako pokladní v baru kavárny. Zde se potká s Guidem, milánským gangsterem, který se tu ve městě ukrývá, a zamiluje se do něho. On její náklonnost opětuje, ale zároveň ji před sebou varuje, že není zrovna dobrý. Ona s ním přesto odejde do Milána. Když se stane svědkem gangsterského útoku, Guidův šéf ji chce zkompromitovat, aby proti nim nikdy nemohla svědčit: Guido ji nutí k prostituci. Když však otěhotní a Guido chce, aby šla na potrat, tak se vzbouří. Může nakonec uniknout takovémuto “životu”, nebo je smrt jediné východisko? A co dítě?

Assassino ha le mani pulite, L'

Assassino ha le mani pulite, L' (1968)

Na francouském venkově je přejet vlakem starý muž. Ukazuje se, že zanechal značnou pozůstalost svému nejmladšímu synovi, kterou chlapec může obdržet až po dosažení zletilosti. Než k tomu může dojít, je zavražděn. Dříve, než se to dozvědí ostatatní, zbývající soupeři o dědictví se začnou rvát o zisk. Dokáže policie zastavit vraha dříve, než bude vesnice krvavě zbarvena?

Attenti a quei due napoletani

Attenti a quei due napoletani (1980)

Ultraobskurní pokleslé kriminální drama v hlavní roli s Pinem Maurem, ve skutečném životě nechvalně známým břichatým neapolským zpěvákem. Zde ve filmu vzal troli tajného agenta, který se spojí s agentem CIA Tony Naplesem (Mario Garbetta), aby odstranili organizaci provádějící sabotáže na raketách NATO. A aby toho nebylo dost, režisér Mario Gariazzo okořenil děj živým vystoupením Maura před nadšenými davy.

Autíčko s červeným srdcem

Autíčko s červeným srdcem (1985) (seriál)

Názvy jednotlivých epizod:
1. Přátelé
2. Poplach
3. Školák
4. Závody
5. Služba
6. Nehoda
7. Pouť

Barbagia

Barbagia (1969)

Psanec a vězeň Graziano Cassitti (Terence Hill) unikne z žaláře a uchýlí se do vrchoviny na Sardinii. Stále uniká policii a pokračuje v nájezdech na blízké město. Později se stává stává lidovým hrdinou v boji proti správním orgánům. Zamiluje se do Ananie (Helena Ronee) a oba se jako milenci setkávají pod ochranou tmy. Místní občan Spina se pokouší zprostředkovat jednání mezi psancem a policií, zatímco domýšlivý zločinec poskytuje rozhovory tisku jevícímu pochopení.

Bare Knuckles

Bare Knuckles (1977)

Nájemný vrah v Los Angeles si klade za cíl vystopovat a zastavit maskovaného sériového vraha, který vraždí ženy pomocí kung-fu hmatů a chvatů.

Beat-Club

Beat-Club (1965) (pořad)

Legendární německý hudební TV pořad, na jehož vzniku se podíleli Mike Leckebusch a Gerhard Augustin, který také uváděl prvních osm dílů. Beat Club byl vysílán od 25. září 1965 do 9. prosince 1972 na Erstes Deutsches Fernsehen, prvním celostátním televizním kanálu konsorcia ARD, v produkci Radia Bremen a WDR. Počínaje 50. pokračováním na Silvestra 1969 přešel na barevné vysílání, v prosinci 1972 byl po odvysílání 83 epizod nahrazen pořadem Musikladen.

Bella di giorno moglie di notte

Bella di giorno moglie di notte (1971)

Paola, zatčená pro vraždu svého manžela, vypráví na policii svůj životní příběh. Žena na výsluní společenských akcí se velmi zadlužila a nebyla schopna své dluhy platit. Aby se dostala k penězům a zvětšila své příjmy, byla donucena k prostituci. Když si však Paola uvědomila, že to manžel zjistil a že je tím příliš rozrušen, zabila ho.

Bez okolků

Bez okolků (1967)

Po úspěšném pokusu okrást kurýry pašerácké organizace v jejich přestupní stanici v bývalé věznici Alcatraz je stárnoucí gangster Walker (Lee Marvin) postřelen svým komplicem, který vzápětí zmizí s ukradenými penězi i s Walkerovou ženou. Walker, který tu měl zemřít, se z Alcatrazu dostane a veden pomstou najde svoji ženu, která spáchá sebevraždu, a nakonec i společníka. Přitom však zjistí, že ten je členem rozvětvené zločinecké organizace, která rozhodně nemíní vydat Walkerův podíl z loupeže. Finále, jež se odehraje opět v Alcatrazu, se blíží.

Black Lolita

Black Lolita (1975)

Yolanda Love (někdejší Miss Black Galaxy) hraje dívku, která opouští své rodné město a pracuje jako zpěvačka. Za pár let při návratu domů zjistí, že její malé město ovládají gangsteři. Dá dohromady partu bojovníků, aby tu zločinnou sebranku vypudili.

Black Oak Conspiracy

Black Oak Conspiracy (1977)

Když se Jingo Johnson (Jesse Vint) snaží prorazit v Hollywoodu coby kaskadér, dozví se, že je jeho matka nemocná. Vrátí se domů, kde je přivítán svým přítelem Homerem (Seymour Cassel) a zarmoucen zjištěním, že dávná přítelkyně, Homerova sestra (Karen Carlson), kterou zde zanechal, nyní chodí s místním bohatým mladíkem Harrisonem Hancockem (Robert F. Lyons). Rovněž zjistí, že jeho matka, aby mohla uhradit lékařskou péči, přepsala svůj dům a ten má být zdemolován. Jingo brzy přijde na korupci, která se ve městě děje, a je na něm, aby vše zastavil.

Reklama