Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Pandemie (2010) 

Nějak moc nesleduju amatérské filmy, ale tenhle se mi líbil. Kamera byla skvělá, to musím uznat. Hlavní hrdina mi teda moc nesedl, občas jeho mluvené slovo bylo trochu křečovité a divné, ale doktor byl senzační. A na konci trik s UFO mě dostal.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Nejsem žádná fanynka Twilight ságy, ale tenhle díl se povedl. Podle mě zatím nejlepší z celé série a to jak díky celkovému dojmu, tak i díky Kristen Stewart, která, si myslím, podala zatím nejlepší výkon v téhle sérii. Film ze začátku není brán ani tak vážně a jsou tam odlehčené scény, žádné romantické výlevy se tam nekonají a tak podle mě není za co tenhle díl odsuzovat, protože je určitě snesitelný i pro odpůrce ságy. Od doby, kdy Bella otěhotní to má skvělou atmosféru a její podvýživa a bledost je skvěle udělaná. A u samotného porodu jsem byla dost překvapená, protože byl zpracovaný dost "tvrdě" na poměry Twilight ságy. Prostě celkový dojem skvělý.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Skvělý film! Opravdu se povedl, místy dojemný i vtipný - je sice pěkné, že měl Max tak nádherný vztah k Atomovi, ale dělat z robota lidskou osobnost, to přece nejde. Na konci, při závěrečném boji s Zeusem, mi taky chyběl tanec Atoma s Maxem. Jinak to bylo super a vztah táty a syna byl krásný.

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Tohle mě bavilo, správně úchylné a ten konec s Hasselhoffem a bitkou na jeho nohách byl super. Škoda jen, že Spongebob měl jiného dabéra. Jinak příběh byl dobrý, zápletka mě bavila. A u čeho jsem se opravdu nahlas zasmála byl konec, kde Spongebob zpívá písničku o burákovi a objeví se tam Patrik s sexy nohama. Super!

plakát

Fame - cesta za slávou (2009) 

Trošku mě to zklamalo, protože děj ubýhá hrozně rychle a nikde žádné detaily ani zabýhání do hloubky vztahů a není ani vidět to dření studentů a ani jejich postup k lepším úspěchům. Škoda, mohlo to být o dost lepší.

plakát

Dokonalý podraz (2008) (seriál) 

Je to dobrý seriál a já mám ráda tyhle typy "podrazů", kdy je vše vymyšleno do posledního detailu, všichni jsou převezeni a hlavní banda vyhrává s hrdostí nad všemi zlými. Ale taky je pravda , že někdy už je to trošku nudné, jak jsou dokonalí. Ale mám to ráda i přes to a hlavní hrdinové jsou skvělí. A vtip v seriálu rozhodně patří k plusovým bodům.

plakát

On je fakt boží! (2008) 

Holka, co vypadá na 12 a kluk a co vypadá na 20 a zápletka jak prase. Neustálé řešení problémů, o kterých jsem ve čtrnácti letech ani nevěděla a ještě k tomu scény, které se pokouší být reálné a odvázané, jako třeba, když jde hlavní hrdinka s miláčkem na procházku a tam "dovádějí" na lodích. Nevypadá to vůbec přirozeně a hlavní hrdina Robbie působí křečovitě. Ne, tohle se fakt nepovedlo.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Hip Hop ani Rap mi nevadí, mám tyhle styly ráda, dokonce i James Cole je super jako rapper, ale to je asi tak všechno. Ty nesmyslné a namyšlené kecy a pohnutky si všichni mohli odpustit, zbytečně to odpuzuje a jako předlohu je snad berou jen děcka z ulice. Film leda o tom, jak čeští rappeři dokážou být drsní. Takže pokud někoho zajímá život na Rappové scéně v Česku, prosím, máte tady snůšku neuvěřitelně odpuzujících keců.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Špičkově zpracované po stránce technické. Tintin je sice ten typický šťouravý kluk, co mu dobrodružství spadne do klína, ale líbilo se mi, že aspoň trochu bádal a přemýšlel a nedělo se vše kolem něj jen z "vyšší moci". Akce byly fajn a trošku legrační byly nosy postav, které mi kazily dojem z jinak perfektních tváří.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Trochu zklamání. Začátek měl dlouhý rozjezd a konec zase rychle uběhl, takže si to člověk nestihl ani pořádně vychutnat. Pár pořádně lekavých okamžiků se tam najde jako v každém díle a já osobně si to užívám, ale podle mého názoru to byl asi nejslabší díl, schází tomu to nadpřirozeno a míchají se do toho čarodějnice. Každopádně Toby byl super.