Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Maleficent je z mého pohledu jedna z nejlepších předělávek klasické pohádky od USA tvůrců. Skutečně krásně zpracované, dojemný příběh, který neztratil děj. Angelina opět skvělá.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Ve 3D zážitek. Vytknula bych jen velmi zdlouhavé scény (hádanky, "večeře u Pytlíka...) bez nich mohl mít film o 30min méně. Jinak jsem, jako fanynka, fantasy a Petera Jacksona velmi spokojená a moc se těším na další díl.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Musím říct, že závěrečný díl je asi nejhorší z celé ságy. Přesto jsem si jej nemohla nechat ujít. Některé scény působí velmi lacině, neprofesionálně...jsem zvědavá na Maliny :)

plakát

Méďa (2012) 

Dvě hvězdy dávám jen za občasné dobré hlášky, jinak je to kokotina na entou...

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Po shlédnutí první řady hodnotím pěti hvězdami. Seriál má snad všechno, co jsem od něj očekávala, tzn.romantiku, humor a nepředvídatelnost. Dala jsem na doporučení uživatelů ČSFD a vyplatilo se.

plakát

Netvor (2011) 

Novodobá pohádka "Kráska a zvíře"

plakát

Miláček (2012) 

Kromě výpravy mě film hodně zklamal. Doufala jsem v koncert souznění herectví, výpravy, kamery a dobrého příběhu, ale ve finále je to jen film, který po dokoukání odložíte v zapomnění. Dokonce ani Robert Pattinson a Uma Thurman mi radost neudělali :(

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Právě jsem dala poslední díl. Od první chvíle jsem doufala, že tento seriál bude mít alespoň poutavost a napětí Upířích deníků, ale ve finále jsem zklamaná a znuděná. Postavy jsou předvídatelné a nezajímavé...děj téměř stále vázne... a celé to vlastně nezachránili ani známé tváře... Je to ale škoda, protože potenciál tam někde schovaný byl.

plakát

Dorian Gray (2009) 

Knížku jsem nečetla, ale z filmu jsem unešná... i v šoku. Bena Barnese jsem naposledy viděla v Letopisech a musím říct, že překvapil... a to nemluvím o Colinu Firthovi, který je prostě nejlepší. Chválu pěji i na hudební doprovod

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Hézké, dojemné, romantické. Další líbivý díl oblíbené ságy. Jsou tam sice mezery, kdy se kupříkladu Edward neblýská na slunci atd., ale milovník této tetralogie si přijde na své.