Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Maleficent je z mého pohledu jedna z nejlepších předělávek klasické pohádky od USA tvůrců. Skutečně krásně zpracované, dojemný příběh, který neztratil děj. Angelina opět skvělá.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Ve 3D zážitek. Vytknula bych jen velmi zdlouhavé scény (hádanky, "večeře u Pytlíka...) bez nich mohl mít film o 30min méně. Jinak jsem, jako fanynka, fantasy a Petera Jacksona velmi spokojená a moc se těším na další díl.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Musím říct, že závěrečný díl je asi nejhorší z celé ságy. Přesto jsem si jej nemohla nechat ujít. Některé scény působí velmi lacině, neprofesionálně...jsem zvědavá na Maliny :)

plakát

Méďa (2012) 

Dvě hvězdy dávám jen za občasné dobré hlášky, jinak je to kokotina na entou...

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Po shlédnutí první řady hodnotím pěti hvězdami. Seriál má snad všechno, co jsem od něj očekávala, tzn.romantiku, humor a nepředvídatelnost. Dala jsem na doporučení uživatelů ČSFD a vyplatilo se.

plakát

Netvor (2011) 

Novodobá pohádka "Kráska a zvíře"

plakát

Miláček (2012) 

Kromě výpravy mě film hodně zklamal. Doufala jsem v koncert souznění herectví, výpravy, kamery a dobrého příběhu, ale ve finále je to jen film, který po dokoukání odložíte v zapomnění. Dokonce ani Robert Pattinson a Uma Thurman mi radost neudělali :(

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Právě jsem dala poslední díl. Od první chvíle jsem doufala, že tento seriál bude mít alespoň poutavost a napětí Upířích deníků, ale ve finále jsem zklamaná a znuděná. Postavy jsou předvídatelné a nezajímavé...děj téměř stále vázne... a celé to vlastně nezachránili ani známé tváře... Je to ale škoda, protože potenciál tam někde schovaný byl.

plakát

Dorian Gray (2009) 

Knížku jsem nečetla, ale z filmu jsem unešná... i v šoku. Bena Barnese jsem naposledy viděla v Letopisech a musím říct, že překvapil... a to nemluvím o Colinu Firthovi, který je prostě nejlepší. Chválu pěji i na hudební doprovod

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Hézké, dojemné, romantické. Další líbivý díl oblíbené ságy. Jsou tam sice mezery, kdy se kupříkladu Edward neblýská na slunci atd., ale milovník této tetralogie si přijde na své.

Časové pásmo bylo změněno