Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Bitcoinovej kanál (2019) (pořad) 

Taková česká stálice. "Kyklop" českého internetu.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Perfektní děj, a neskutečně reálný příběh. Každou epizodu další zvrat, vážně skvělá pecka. Dlouho jsem se u něčeho tak nezaselnul. Dojem německé detektivky se během prvních dílů vytratí a ze seriálu se stane kyber lov s neuvěřitelně silným koncem. Každopádně vás to naučí nikomu neříkat svá hesla.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Bezpochyby nejlepší variace na červenou karkulku jakou můžete vidět. Jinak ovšem hrůza.

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Je to neskutečně přesný pohled do světa, který pro lidi z éry před FB není vidět. S lehkým americkým přeháněním ale těžkou hlavou. Ukázka světa, kde má každý známého dealera, kde každý už nějakou drogu zkusil. Svět, kdy každý touží po prvním místě ale až v dospívání přijde na to, že konkurence je veliká. Doporučuji všem rodičům dětí 14+, protože přesně takhle vidí svět vaše děti.

plakát

Zoe (2018) 

Děj filmu je spíš směs každodenního s všedností ale pokud se zadíváte do obsahu, uvidíte komplexní témata a reálné nadčasové problémy. Film otevírá aktuální témata partnerských vztahů a mezilidských vztahů obecně.

plakát

Ideální domov (2018) 

Asi si ten film neplatíte u filmového večera ale na sobotní odpoledne skvělý. Za mě super rodinná komedie a moc originálně zpracovaný titulky na konci.

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Nejvíc se zasmějete na začátku... Jinak je to přírodní sračka. Špatná kamera, nic moc zvuk, neskutečně otravný dramatický doprovod, absence děje a tak se dá pokračovat. Ale party film super!

plakát

Město ztracených dětí (1995) 

Pravdou je, ze se na to cele musim podivat znovu.. libilo se mi to ale tak nejak polovinu nevim :-( (pochopite po shlednuti filmu, detailu je tam jeste vice nez je u Jeuneta zvykem)

plakát

Dárce (2014) 

Perfektni kousek... Na stejne bazi jsem videl uz nekolik filmu, zpracovanim je tento opravdu kvalitni. I pres casty motiv urcite stoji za zkouknuti. Mrzi me jen absolutni absence konce. Vsechno skonci behem par minut a to bez logiky a vysvetleni. Konec to zabil! (jinak bych tomu dal 5*)

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Je zvlastni se na to koukat. Plny dojmu vam pisu, ze netusim, si myslim. Asi vam doporucim se na film podivat, pokud se vqm nebude libit tak jej vypnete. Nic necekaneho se v nem nestane. Za me celkem hezka podivana, plna silnych dojmu a zamysleni.