Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (272)

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Libuše Šafránková,Václav Vorlíček a další skvělá pohádka. Na Tři oříšky pro popelku sice nemá, ale jistě patří mezi naše nejlepší a již klasické pohádky.

plakát

Tele Tele (2000) (pořad) 

Tak z počátku bylo Tele tele bomba, ale postupně se všechno začalo točit dokola a stalo se po letech nudným a nezajímavým. Poté, co skončilo a za půl roku se vrátilo, čekal jsem nové a svěží nápady, ale ne , vše bylo při starém. Čtyřka herců nebyla špatná a rodina Kopečkovic byla skvělá, ale chyběla jim šťáva a odvaha parodovat i jiné pořady, než jen TV NOVA. Škoda, snad se objeví nějaký lepší a odvážnější parodující pořad, který u nás v ČR určitě chybí.

plakát

Smrtonosná zbraň 4 (1998) 

O něco slabší a daleko víc komediální pokračování této série, ve které se vracejí všichni hlavní představitelé Gibson, Glover Pesci i Rene Russo. Jestli pak se někdy dočkáme nadupané pětky (asi ne) ?

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

Dva nesourodí policisté, kteří se stanou parťáky a posléze i nejlepšími přáteli. Skvělý thriller, který rozjel snad nejlepší akční sérii. Povedený film.

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Skvělý krimi thriller odlehčený komediálními scénami, který udržuje špičkovou kvalitu této akční série. Spolu s trojkou nejlepší díly Smrtonosných zbraní.

plakát

Smrtonosná zbraň 3 (1992) 

Stále výborná akční komedie, v které trio Gibson, Glover a Pesci skvěle doplňuje Rene Russo. Škoda že v poslední době nabubřelý Gibson po slabší čtyřce tuto sérii odepsal. Ale tento díl bych řekl, že je asi nejlepší.

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Výborný film. Vrací se poetika Dobyvatelů ztracené archy a k tomu skvělá postava Indyho otce Seana Conneryho. Řekl bych, že tento díl je asi nejlepší. Jsem hodně zvědavý na 14 let ohlašovanou čtyřku, která se má objevit v roce 2008.

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

Druhý díl (dějově první díl) je úplně jiný než jednička a trojka, ale stále velmi zábavný. Nejradši mám scény, kdy se servírují na stůl různé delikatesy, vrcholící opičím mozečkem. MŇAM.

plakát

Xena (1995) (seriál) 

Tento seriál se mi taky líbil, asi nejlepší byla čtvrtá série, kde už se seriál mění v komedii. Škoda že TV NOVA u nás opět tento seriál zazdila častým přesouváním vysílacího času, takže na premiéru šesté řady (vždy ve 2-00 ráno !!!) asi nikdo nekoukal. Určitě lepší a zábavnější než Herkules s Kevinem Sorbo.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Tento seriál mě z počátku moc nezaujal (neměl jsem moc v lásce Shannen Doherty), ale postupně si mě získal. Myslím si, že ve skupině těchto hororových seriálů o čarodějkách a démonech určitě vyniká. Jen škoda, že u nás ještě neodvysílali poslední dvě řady, ale snad se dočkáme.