Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Mysli jako on (2012) 

Za jahodu na žaludu jedna * zbytek spousty blitek.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Do prdele chtěl bych vidět, jak si to pouští doma nějaká ''spoko'' rodinka. Za to bych kurva klidně zaplatil :D Velká paráda, vtipná, zároveň dost smutná, jelikož chlapů by se v tom poznalo statisíce...Jen mě nasral trochu konec, protože z píči se prostě během dne nestane NEpíča, píču nelze změnit, píča je nemoc, na píču není lék.

plakát

Příchozí (2016) 

No.... že bych se u toho třikrát udělal, jako tady velká většina, to se říct nedá. Je ale fakt, že chvílemi mi lehce houpnul, takže 2*

plakát

Královna ročníku (2007) odpad!

Kdyby se těch 7613 lidí, co vidělo tuto....(teď jak to nazvat, jo, už vím, blitku asi nejlépe) vysralo na jedno místo, koukal bych se na to obrovský lejno mnohem radši, než na toto. No zkuste hádat... nelíbilo se mi to.

plakát

Dům života (2001) 

Tak k tomuto filmu chovám velikou úctu. Pro mě srdeční záležitost. Výborná práce celého filmového týmu. Kdo se podívá, určitě nebude litovat. 5 hvězdiček je v tomto případě naprosto zasloužených.

plakát

Pirát silnic (2007) odpad!

Tak tohle se mi snad jen zdá. Naprosto příšerný pokus o komedii. Jako tragédie by možná tento film uspěl, ale jako komedie u mě určitě ne. V průběhu celého filmu jsem ho chtěl vypnout, ale říkal jsem si, že třeba přijde zvrat. Nepřišel.... 88 minut hrůzy. Za mě odpad !

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Na velké ohlasy pro mě přišlo zklamání. Začátek famozní, poté už téměř nuda celý film. Trochu mi to přijde jako vykrádačka Foresta Gumpa. Nicméně i snaha se musí ocenit, takže 2*.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Tak na tento film jsem dlouhou dobu čekal a upřímně říct, už jsem ani nedoufal, že přijde. Naprosto skvostné herecké výkony podtržené příběhem podle skutečné události, ze kterého běhá mráz po zádech. Skvěle odvedená práce, ze které musí mít radost každý milovník horrorů. Za mě 5*.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Naprosto strhující atmosféra v podání režiséra Giuseppe Tornatore dostává tento na film a nejvyšší příčky mého hodnocení. Vynikající herecký výkon Geoffrey Rushe a Sylvie Hoeks, kteří se až neskutečným způsobem vžili do rolí. Neohrané téma a nečekaný konec. To vše mi nedává jinou možnost, než nedat 5*