Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (97)

plakát

Nedotknutelní (2017) 

Originál je prostě originál. Ač jsem se vazne smazila tak jsem skoncila u poloviny, kdy odhalil psa na zdi. Neprislo mi to vtipne, zajimave ani poutavé.... ale stihla jsem si u toho nalakovat nehty a uklidit si prac. stůl, coz jsem odkládala asi mesic. Jediné pozitivum.

plakát

Dumbo (2019) 

Disneyho pohádky mě vždy bavily a Dumbo nebyl nikdy muj oblibenec, netajim se negativnim nazorem na cirkusy obecne a Dumba jsem zkoukla s velmi kritickým předpojetím. Bohužel jsem dostala přesně to, čeho jsem se bala. Naleštěnou bídu, kde naprosto chybí nejaka casova dimenze. Vse se stane pres noc, od narození, po první show, přes stěhování do velkého až po divokou přírodu a volnost jupí! Postavy jsou strohé, vícemene nemuzete fandit ani jedné, protoze zadna z nich nemá charakter ani hloubku. Od Evičky jsem taktéž čekala nejakou show, kdyz je královna nebes a hele ona se houpe na lustru, to jsme dělávaly jako deti a spíš nás nazvali rodiče opicemi. Na to, kolik známých jmen v tom lítá dvě hvezdy za kostýmy.

plakát

Robin Hood (2018) 

Jedna hvězda za Larse Andersena a druhá za lukostřelbu. Jedna mínus za projíždějící koně bránou a další dvě dole za zničení odkazu mé oblíbené knížky.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Předvídatelná slátanina, kdy od začátku do konce přesně víte, co prijde, jak to prijde a jak to dopadne.

plakát

Máš ji! (2018) 

Už dlouho jsem se tak u komedie nezasmála. Originální nápad, dobré obsazení, svižný děj. Za mě velká paráda.

plakát

Jsem božská (2018) 

Dialogy na začátku filmu nedávají smysl, přijde mi, jako kdyby tam chybělo pár scén, které vám spojí puzzle dohromady. Následně přijde pár vtipných momentů, u kterých se opravdu chytáte za břicho a následně dostanete už jen jasně očekávatelné klišé, trapné momenty, kdy si říkáte bože, bože, bože, vedle v sále hrají Escobara!!! Za mě víc jak dvě hvězdy opravdu nee, protože komedie je předvídatelná, herci v ní průměrní a zase tak moc vtipná vlastně taky nebyla..... v kině vyhozené prachy. ;)

plakát

Holky na tahu (2017) 

Na to ze je to komedie, jsem se zasmála přesně jednou, když holky likvidovali perník.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

DCkomiksy prakticky neznám.... na film jsem šla spíše ze zvědavosti, než že bych bez toho neuměla žít a samozřejmě kvůli Jasonovi, protože co si budem povídat. Na jeho polonahé tělo a drsácký hlas je radost koukat i to poslouchat. Nicméně zhýčkaná z Marvelovek jsem se spíše nudila. Fórky téměř nulové, lehkost nadsázky minimální, spolupráce?? Proooč, každý si tu jede sólo, žádné týmové akce, spolupráce a všcihni do jednoho dostávají na prdel, než prijde pan Sombie..... navíc je film pro mě točen takovým zvláštním způsobem, nedokážu to pojmenovat, ale nesedí mi to. Ty divně vypadající mílové skoky a záběry na odulého a přifouknutého batmanna. No nevím, asi si půjdu spravit chuť Thorem 3 :D

plakát

Eragon (2006) odpad!

Ačkoli pozdě, objevila jsem ctyri uzasne fantasy knihy a nasledne zjistila, ze je k tomu natocen film. Pote co Arya neni tmavovlasá elfka, Safirino jmeno si sama dracice vymyslela, Eragon je odpudivý rozmazlený puberťák, Galbatorix pro mě byl něco jako George Clooney a on je to takový stařík.... kouzla zmenena knneooznani, jejich pravidla jsou uplne mimo... ani jsem to nedokoukala. Nedalo se.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Vyrostla jsem na tom a milovala jsem to, nečekala jsem, že by mě Emma zklamala, a nakonec jsem se u toho velmi bavila, krásný film, nádherné prostředí, masky, efekty.... a Gaston byl ještě větší hnusák, než jak si ho pamatuji, palec nahoru, za mě další krásná Disneyovka :))