Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (81)

plakát

Barbie (2023) odpad!

Jednoho krásného dne moje žena řekla: "Co si pustit Barbie?", načež já s otráveným výrazem ve tváři s představou, že když film odmítnu, budeme další 2 hodiny společně přemýšlet, co si pustit místo toho, jsem souhlasil. NAŠTĚSTÍ jsem se skvěle oženil a má drahá asi po půl hodině říká: "To je strašná debilita", čímž jsme jednohlasně uzavřeli onu růžovou kapitolu, při které Američani ve své domovině slintají blahem. Nechápu, jak se tahle zhovadilost dokázala dostat za prvé - do kin, za druhé - na Oscary. Říkám si, že svět míří do hajzlu, když se za bouřlivého potlesku vypouští do světa takováto sladká zuby-kazící narůžovělá hovna.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Čiší z toho feminismus jak sviň, ale když to srovnám s výletem po ostatních skvostech Homoflixu, tak se jedná o perlu korektně moderní kinematografie.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Jde to, když se chce. Tohle je od Endgame ten pravý Marvel, na který jsem rád chodil do kina. Tohle je přesně ten typ filmu, u kterého jsem se těšil i na pokračování. Tuším ale, že tímto filmem to zajisté také skončí a Marvel (potažmo i Disney) se zhroutí pod tíhou etnicko-politicko-sexuálně-multipohlavně stupidních nařízení, které začnou filmařům po Hollywoodu diktovat, koho smějí a nesmějí pustit na plac a podle toho to taky bude vypadat. Každopádně Strážci mě dojali, pobavili a celkově se mi moc líbili a určitě je doporučuji každému bývalému fanouškovi Marvelu.

plakát

Eternals (2021) 

A znáte tento? Přijde do baru Číňanka, Pákistánec, Ind, černej homosexuál a hluchá běhna...větší sračku se značkou Marvel jsem neviděl (a to jsem dokoukal i Ghost Rider 2). Dílo jak ze zákulisí nevkusného a homomultikulti vyzdvihujícího Netflixu, kde každá minuta, ba i sekunda, byla utrpením. Naprosto nerozumím dnešnímu světu, kdy se filmař bojí diváka, aby neobdržel po uvedení filmu žalobu na milion dolarů, že se jeho náboženská menšina nebo týdně se měnící sexuální orientace ve filmu ba jen nemihla. S takovým přístupem a takovým tempem půjde za chvíli celý zábavní průmysl do hajzlu a jednoho krásného dne se i mohutný gigant, jakým je Disney, velkolepě zhroutí pod tíhou všech kulturně-politicko-sexuálně-etnických nařízení.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

This is the way...

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) odpad!

Soundtrack - nastavení zvuku ve windows....jako vážně???

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) odpad!

Ježiš to byla sračka....film se nedá ani přepít, jakej je to paskvil.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

πčovina...efekty dobrý, ale to má dnes každá americká srajda, co opustí bránu Halivůdu... Příběh - jakoby se původní filmy nestaly. Herci a postavy - no comment. Prostě zbytečný film, na který jsem se musel podívat jen proto, abych se ujistil, že to opravdu bude tak špatné, jak jsem očekával.

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Taky se vám někdy stalo, že netrpělivě čekáte na každý díl svého oblíbeného seriálu a odpočítáváte, že zbývá už jen 10000 minut do další epizody? Že při zvuku úvodní melodie vám naskakuje husí kůže a radši byste si nechali tu ruku i s ovladačem useknout, než abyste onu melodii přetočili? A stalo se vám taky, že najednou veškeré nadšení z něčeho, co tak milujete, najednou někdo spláchne do hajzlu a neutře po sobě ani mísu? Už od první série byl GOT moje číslo 1, ale po této epizodě se všechny kladné emoce změnily na.....naprosté prázdno. Osmou řadu jsem si užíval už jen z takové nostalgie, ale toto??? Nebudu se opakovat, komentáře ostatních členů dost vystihují fakt, že touto epizodou zabili celých těch 8 let nádherného příběhu a vyplodili akorát tak zmetka bez špetky čehokoli, co dříve dělalo seriál takovým fenoménem. Pokud poslední epizoda bude pokračovat v podobném duchu, nevím, jestli mám už teď zvracet nebo poslat režisérům kytici růží, že mě během 2 dílů zbavili jedné závislosti. Jedna hvězda za souboj Cleganů, protože jsem si ho přál už od prvního dílu.