Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (524)

plakát

Hmyz (2018) 

Netradiční, ale na začátek KVIFF rozhodně vhodné!

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

U takových ság člověk chtě nechtě porovnává, ale dělají si to sami: lepší než VII, horší než I, II, III, IV, V, VI ! Nechápu, jak Hamill může dělat parodii přímo ve filmu, ale očividně mu to prošlo.

plakát

Brimstone (2016) 

Příběh čiré nenávisti. Mráz, zlo, hrůza, perverze. Mám křeče v břiše

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Dvě hvězdy a obě jsou defacto za Stathama. Jenže co si budeme povídat, jemu se to hraje, když jeho charakter je jediný logicky napsaný, zachovává aspoň nějakou integritu a divák je schopný pochopit jeho motivaci. Zbytek příběhu je totální píčovina prokládaná tuny znásilnění fyziky i čistýho rozumu, takže z filmu dostanu jen dvě scény, který aspoň trochu dostávaj smysl. Takže - pozvat Diesela a Rocka do Expendables a na tohle se už vybodnout. Jo, ono to furt vydělává strašný mega? Tak nic.

plakát

Prometheus (2012) 

Banda nezodpovědných vědců spolu s Michealem Fassgenderem hledají Boha. Rádi by posléze potvrdili Nietzscheho slova, leč bohužel... Bůh není mrtev a nemá je rád.

plakát

Zrcadlo (1975) 

Kdo jsou ti lidé? A o čem to je? Má to všechno vlastě nějakou spojitost? Teď jí nalila vodku... tak to bude asi v Rusku!

plakát

Ochrana státu (2008) 

Vlastně jsem se na tenhle film podíval jen kvůli téhle scéně (bohužel na YT dohledáno jen turecky), nicméně se jednalo o příjemné překvapení a byl jsem poměrně navnazen, jak to dopadne. Představa, že se může téměř každý stát figurkou ve hře je tak fantasticky fatalistická, že to všechno stojí za zamyšlení.

plakát

České moře (2017) (pořad) odpad!

To je pokus o díru na dno českého humoru? Já si myslím, že nám zbývají poslední metry a pak se sem vyvalí to z druhé strany. Takže opatrnost!

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Je jen určitá míra porušení fyzikálních zákonů, které jsem danému žánru ochoten tolerovat... Co týče filmu: ano - dalo se čekat, že to bude slabší a ano - pořád to byla vcelku oddechová podívaná. Jediná dobrá volba byl Elton - bez něj by to bylo jen jeden a půl hvězdičky.

plakát

Samurai Cop 2: Deadly Vengeance (2015) odpad!

Tak jsme se s ok pokusili po "Úžasném" Bulkovi a The Room nalézt opravdové filmové dno. Myslím, že nároční diváci si přijdou na své, protože to vypadá jako 94 minutový díl Darkplace. Zíral jsem, co se to na obrazovce děje. Strhnul bych hvězdičku za to, že Kayden Kross a Lexi Belle (což jsou herečky, o kterých jsem nikdy neslyšel) přestaly od půlky filmu dávat do hraní srdíčka. Na druhou stranu, hodnocení jsem nastavil takové, že už tu hvězdičku strhnout nemůžu.