Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 603)

plakát

Zhan lang 2 (2017) 

Njn, to je pak těžký hodnotit, když hlavní reci Frank a Jacky jsou mí oblíbenci. Takže zavírám obě oči nad některými nedostatky. Chvílemi to bylo vážně k smíchu, hlavně pak ten závěr, ale titulky stály za to. Bylo vidět, že i herci si to dostatečně užívali.

plakát

Manhunt (2017) (seriál) 

Ufff to bylo papírování. Můj obdiv patří Fitzovi za to, že tomu věnoval kus svého života, dokonce na úkor své rodiny, což už mně bylo trochu proti mysli. Kdo čeká nějaký akčňák, tak se ho nedočká. Tady šlo vážně jen o to, jak hledali nějaký důkaz dopadnout Unabombera a aby byl ten důkaz neprůstřelný. Ne, nenudila jsem se, nicméně by šest dílů bohatě stačilo Vyměnila bych asi Sama (Fitz), který mně tam moc nesednul, ale Paul Bettamy to hrál bezkonkurenčně bezvadně. Je zajímavé podívat se pak na skutečné postavy. Například já bych Unabomberovi podle vizáže rozhodně nehádala IQ 165+-.

plakát

Srdečně vás vítáme (2017) 

Ale jo, je to takový relační filmek, něco jako Vítejte u Chitsů a nebo Nic k proclení i když takové kvality nemá. Pokaždé když jsem měla tendence lézt hlavou pod stůl s tím, na jakou se to dívám ptákovinu, tak to přebila okamžitě nějaká super hláška. Babik byl neodolatelný hlavně v tančících scénkách, ale i při jiných situacích. A světe div se, i ten Christian na mě působil jako štramák a to už má léta. Takový slabší čtvereček.

plakát

Poslední dny Emmy Blankové (2009) 

Ale jo, vydržela jsem až do konce, protože jsem nějaký čekala a ono nic. Tak nějak se to rozbředlo nikam a to se mně nelíbilo. Myšlenka byla nad slunce jasná, ale Alex si na konci asi zdřímnul, jinak to nevidím. Jinak absurdita na druhou, rozhodně ne pro každého. Emmu bych přikurtovala hned zkraje, ale jde přece o balík, tak budu třeba i psem, že jo mamoňáci? Vůbec nevím jak mám tenhle film hodnotit...Warderdame, Warderdame, Ty mně dáváš zabrat.

plakát

Vášeň (2012) 

Sama nevím, proč jsem tak dlouho odolávala Passion, možná to sinusoidové hodnocení a dost negativních komentářů , ale konec konců je to přece jen pro mě jistou výzvou a když jsem byla ještě navíc popostrčená k tomu, ať do toho klidně jdu, tak jsem do toho šla a za to dík. K tomu mám ještě jednu připomínku, že erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen je mírně zcestné vyjádření v obsahu. Mnohé uživatele to může odradit a já byla jednou z nich. - Ta naše něžná, milá a krásná Rachelka a vida, jaká to může být potvora a naopak ta svérázná, nespoutaná Noomi z Millennia a tady je to ušlápnutá holčina. Ale pozor, tenhle fakt berte jen v úvozovkách. Sledovat totiž tyhle dvě filmové starr, jak na sebe něžně vrčí a kují na sebe pikle nejvyššího kalibru, byla obrazně kulinářská lahůdka a to nemluvím o mužském oku, který si tady musel nutně přijít na své. Brian De Palma je zatím můj čtyřkový režisér a ani tady se neodchýlím i když připouštím, že se scénářem se mohli tvůrci trochu víc pomazlit. Závěrečná tečka mně silně připomněla Nepřítele, která pro mě zůstane i tady jedním velkým otazníkem. Ale když přihlédnu k faktu, že se jedná mimo jiné o mysteriózní žánr, tak proč ne ? Dámy, byly jste senzační potvůrky.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

To je těžký hodnotit, poslední tři díly jsem nestíhala, protože jsem nestačila vytírat ty kýble krve a uklízet mrtvoly, kterých bylo neurkom. On se totiž ten brouček Punisher s hláskem skřivánka rozhodl trochu vygruntovat v armádních a ještě v jiných řadách. Je to mezi trojkou a čtyřkou. Na mě tam bylo opravdu docela dost násilí, možná by se ho dalo ubrat a hned bych to zvedla nahoru. Jinak spokojenost.

plakát

Gamgi (2013) 

Jo jo, jak tady píše jeden uživatel, také jsem přemýšlela, proč Korejci nekašlou do kapesníku. Když bych měla psát o pocitech, tak jsem se zamilovala do té malé a ze začátku ubreptané prťavičky, dcery doktorky. Ta to snad ani nehrála, to byl heroický výkon, hodný Oskara. Dalo by se skoro říct, že až v jejím stínu hráli Soo-ae a In-pyo Cha i když do budoucna to vidím tak, že se stanou mými oblíbenci. Mělo to grády, akorát v druhé polovině v tom už byl mírný hokej a tu konfrontaci na konci....nevím, to se mně moc nezdálo, ale pak by to asi ztratilo tu živost. Ale já tomu houby rozumím, tak to házím za hlavu a dávám, co dávám.

plakát

Glory (2016) 

Už dlouho se mně nestalo, že by tak pomalu plynoucí příběh utekl takovým fofrem. To svědčí o skvělém zpracování. Tu babu jsem od samého začátku chtěla minimálně uškrtit, prostě všechny moje negativní emoce si na ní vybít. Margitě patří pochvala, hrála jí excelentně. Stefan toho zatím za sebou po herecké stránce moc nemá, ale tady byl výborný a o závěru ani nemluvě. S tím jsem byla maximálně spokojená. Je úsměvné, že na režii a scénáři se podílela právě žena:)

plakát

Marius (2013) 

Poslouchat Daniela dabovaného je hřích. Jdu se kát........

plakát

Rebel v žitě (2017) 

Přikláním se k uživateli Torpid. Knihu jsem četla kdysi, ale tenhle film mě donutil, abych si jí vzala znovu do ruky a vnímala jí alespoň minimálně tak, jako kdybych byla Salinger.