Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Tak na tohle koukat sám na Sv.Valentýna tak se rozbrečím :D :D :D , pro mě velmi příjemný film s perfektním obsazením, především krásných mladých sexy hereček. Když vám nevadí americký styl romantických konců myslím že se film líbit prostě musí.

plakát

Rychlá rota (1989) (seriál) 

a Kuli tomu sem dobrovolně vstával o víkendu v 7 (později v 8) ráno :D :D

plakát

Šťastlivci (2008) 

Naprosto výjmečný a super film :) zajímavý scénář i střih :) dějově by se na to měl asi kouknout každý kdo o si myslí že je filmový fanda. Mě to hodně bavilo tři odlišní lidé (vojáci) z prvu vůbec neznámí a v průběhu děje se začnou podporovat .... má to koule a mě to prostě baví

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nejlepší seriál jaký sem kdy viděl (a to sem X let tvrdil že to jsou Friends). každá serie má své pro i proti ale vždy se dobře pobavíte, Tedd - romantik a naivka, Robin - sebevědomá ale neví co chce, Lily - ráda má vše a všechny pod svou kontrolou, Marschl - pod pantoflem a nakonec asi ta nej role Barney - děvkař s geniálníma kecama :) , celkově to je vtipné plynule běžící a pro mě zatraceně krátké dily :/ ted běží 8 má serie a normálně to hltám v angličtině abych o to nepřišel sem zvědavej kolik serií ještě bude než to konečně Tedd dopoví a řekne která že to je ta jejich matka :) no silně doporučuju jen bacha je to návykové (sám sem už všech 7 serií viděl 3x)

plakát

Golfový sen (2005) 

Tento film mě minul a viděl sem ho až letos a způsobil u mě to že je pro mě jedním z nej filmů roku (co sem letos viděl ne co vyšlo). Naprosto geniální kamera a střih je to dramatické a geniální. Děj je velmi zajímavej na začátku příjde menší pád a pak se to rozjíždí až do grandiozního finále (pokud je to opravdu dle pravdy tak padám na kolena). Je to hodně uforické tohle musí vidět každej i když je to trochu klasika z USA "outsider vyhraje u.s.open" ale už tou kamerou je to krásný film. Osazení taky skvělé tak neváhat a pustit si :)

plakát

Záchranáři (2006) 

Jak sem to tu četl tak kroutím hlavou.... tolik kritiky? nechápu proč mě naopak se ten film moc líbil. Má to velmi dobrý scénář i obsazení a nemá to happy end (u USA filmů hodně zvláštní)... naopak Costner ze sebe dal všechno a sedlo mu to je to krásný příběh o cost guards já si myslím že by si to měl pustit každej a udělat si vlastní názor .

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Jeden z nejlepších českých seriálu co sem kdy viděl. Koresponduje stím co se opravdu na venkovském fotbale děje (s nadsázkou i když věřím že i někdy to je přesně takto), Dle mě jedna z něj rolí pana Vetchého (život pod psa) jeho výkon táhne celý seriál je to o emocích, věrnosti a trochu bláznostvím. Kdo přetrpí slabší první díl a bude dál koukat veřím že najde pobavení, celá serie je vyvážená a každý díl dá šanci někomu z té party vyniknout a s uměvem na rtech budete chtít vidět další díl. Jen škoda že jich je tak málo a následující celovečerák který dobově je před seriálem je o dost slabší a lidi co viděli ten film dřív než seriál si ten seriál nejspíš nepustí což je velká škoda. Prostě kdo viděl tak 9 z 10 si to zamilovalo :) Aneb "dobjej"

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Pro mě film no.1 viděl sem ho snad 100x , geniální Kavin Spacey, super soundtrack (melancholický krásný podmanivý). Celkově tento film mě strašně baví, scénař je výborný a podtrhují ho herecké výkony všech. A konec je naproto geniální a nezvyklí na film ze "států". Kdo neviděl film podle recenze nepochopí. Bud si to zamilujete nebo naopak. Doporučuji aspon jednou vidět

plakát

Red (2010) 

Fakt sranda film beru to jako divák a moc sem se bavil takovej novej "Šakal" Bruce zas uplně Super jako skoro vždy, děj krásně zamotanej, starej agent proti mladému který mu ve finále pomůže... kašlu na ostatní věci mě to prostě bavilo a rád se na to kouknu znova :)

plakát

Avatar (2009) 

vykradený Tanec s vlky v 3D kabátku , no dívat se na to dá ale znovu už to vidět opravdu nemusim