Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Batman začíná (2005) 

Geniální!!! Pro fanoušky Batmana určitě jedno z nejlepších zpracování! Atmosféra, hudba, herci- SKVĚLÉ... Někdo vytýká pár přehnaných scén,ale vždyt je to podle KOMIKSU- patří to sem!! EXCELENTNÍ ZÁLEŽITOST .)

plakát

Útok žraloka (2009) (TV film) odpad!

Děj tohoto filmu by lépe napsalo snad 5 leté dítě.. Žraloci jsou nechutně počítačový a výkony herců velice nedůvěryhodné a kýčovité... Klišé o žralokách, které je prostě hodně moc špatné. Jako napínavý thriller to nepůsobí, spíš jsem se zasmála nad podivným ztvárněním zbytečného filmu..

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Ačkoliv obě hlavní hrdinky se ujaly rolí velice dobře,tak tenhle film je prostě špatnej. Nějak jsem přesně nepochopila o co tvůrcům tohoto filmu šlo. V podstatě to působí jako horor, kde je situace ač nesmyslně splácaná atd,ale je aspoń napjatá .A ve chvíli kdy film trošku zvážní, tak příjde nemístný vtip, který to všechno zase smetne, který se do té scény opravdu nehodí.. splácanina

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Filmy tohoto typu mám ráda :) Amanda Seyfried je milý, krásný stvoření, díky které mě film vlastně baví. Nejedná se o žádné veledílo, ani si na konci filmu nejspíš neřekente ,,WAU",ale je to milé s příjemnou atmosférou, která zpříjemní den a o to jde :)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Johnny Depp je brilantní herec! Role kloboučníka mu naprosto sedla a žádný jiný herec by do té role nepasoval tak jako on. Celkově je to velice krásně zpracované, úžasná atmosféra, perfektní hudba!!! Hlavní hrdinka Alenka je sympatanda, role ,,krvavé baby", kterou zvtvárnila brilantně skvělá Helena Bonham Carter a i role bílé královny, která patřila Anne Hathaway byla famózní. Miluju atmosféru tohoto filmu. Je to úžasný :)

plakát

Někdo to rád blond (2004) 

Normálně mám ráda komedie tohoto typu.. Člověk u toho nemusí přemýšlet, odreaguje se a zasměje, ale tohle je trošku zklamání. Ale jako kulisa při uklízení je to dobrý :D a pár vtipných scén se taky najde

plakát

Škola rocku (2003) 

Jedna z nejlepších komedií!!! Jack Black je jako komik naprosto geniální! miluju takove oddychovky:-) :-) :-)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Nejsme vyloženě typický milovník klasických love story,ale tohle mě opravdu vzalo za srdce. Film na mne totiž nepůsobí jako kýčové zamilované klišé ,ale jako příběh o dvou lidech, kteří opravdu pochopili jaké to je doopravdy milovat.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Ač to bylo celkem napinavé, tak mi to přišlo tak morbidně a nechutně ujetý!! Chápu,že jsou filmový zvrhlíci,kteří k tomu hnusu potřebují i dávku bezmoci,ALE tohle je moc... Kamera není špatná, herci nejsou špatní,do děje vás to taky dostane, ale z mého pohledu je tohle nechutná záležitost pro zvrhlíky.. dám jednu hodně ale hodně ubohou hvězdu