Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Americká krása (1999) 

Mít krásný dům s bílým plotem, drahý gauč z italského hedvábí a v podstatě mít to všechno co se patří a sluší vždy neznamená být štastný. Lester(Kevin Spacey), něco ztratil,neví co přesně to bylo, ale ví, že si vždycky nepřipadal tak otupělý a prázdný. Rozhodl se, že přeci neni nikdy pozdě to zase najít. Opravdu strhující herecké výkony všech hlavních aktéů, nejkrásnější soundtracková píseň- ANY OTHER NAME od úžasného skladatele Thomase Newmana♥, která famózně doprovází dechberoucí scény,vštně poletujícího sáčku na silnici.

plakát

Rio (2011) 

Je to milý :)

plakát

Hurikán v ringu (1999) 

Hurikána v ringu miluju takových dobrých 10 let... Nevím zda je to tou Cartrovou odhodlanou vírou pro spravedlnost a svobodu, a nebo díky hercům, hudbě, myšlence, pojetí filmu a nebo proto, že je tento snímek podle pravdivého příběhu... Nejspíš to bude všechno dohromady. TOP ZÁLEŽITOST... fakt se tady může dát jen 5 hvězd? :( :D ,,Vždycky budu Hurikán, protože být Hurikán je skvělý " :))

plakát

96 hodin (2008) 

96 hodin je ŠPICA!!!! Tohle Vás vtrhne do děje... NEUVĚŘITELNÝ Liam Neeson zachraňuje svoji dceru.... ach ten charakter hlavní postavy!♥ ,,STRHNU AIFELOVKU KDYŽ BUDU MUSET"!!!!! ,, ŘÍKAL JSEM, ŽE TĚ NAJDU" ! Parádní kousek! ;))))

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

V jednoduchosti je síla a tenhle film to potvrzuje. A právě ta jednoduchost děje, který je ale ovšem duchaplný, zajímavý, originální a klidný! Tady je všechno v pořádku. Je mi to moc blízké.... Když nevím co si pustit, tak Ztraceno v překladu nezklame :)

plakát

Voda pro slony (2011) 

Z počátku jsem k Vodě pro slony měla předsudky.. Nějak jsem si myslela, že to bude klasická romanťárna s hercem z Twilightu. A tak jsem ho předčasně odsoudila. A také se musim přiznat, že ze začátku mě to nějak extra nenadchlo. ALE po celém shlédnutí filmu musím uznat, že to je opravdu povedené dílo! Jsem si jistá, že tento film si pustím znovu. Myšlenka filmu, herecké výkony a ten konec si určitě vyslouží minimálně 4 hvězdy, ale kvůli Rosie můsím dát 5 hvězd.. nejde to jinak :)

plakát

Pán velryb (2002) 

S mojí obrovskou slabostí pro kulturu Nového Zélandu je pro mne tento snímek filmovou perličkou. Nádherný příběh z nejrkásnější země na světě s neokoukanými a charismatickými herci, protkaný neskutečnou hudbou a fantastickou atmosférou!!!

plakát

Red 2 (2013) 

Jelikož v době kdy jsem tenhle film viděla jsem neviděla Reda 1, tak jsem absolutně nevěděla v jakém duchu bude film pojat.. Čekala jsem klasickou americkou střílečku,ale musím říct, že jsem byla mila překvapena. Líbí se mi ta odlehčená atmosféra a i ten pro někoho možná přehnaný americký humor. Je to v podstatě hrozná blbost, ale mě to opravdu pobavilo. A když vezmu v potaz, že film Red je postaven a liší se od jiných filmů tohoto provední právě charakteristikou humoru a hlášek hlavních postav, tak mi to příjde v pořádku . Není to špice,ale neurazí to. Lidé, kteří mají rádi trhlý humor a neberou všechno tak vážně, se pobaví ...A John Malkovich je prostě správnej řízek :)