Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (116)

plakát

Enderova hra (2013) 

Po dokoukání mám smíšené pocity... Happyend? Spíš ne :(

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) 

:D. Je třeba si uvědomit, že nikdo nikdy nedokáže dost dobře napodobit originál. Pokud se tady teda někdo chce dělat za chytrého v rámci toho, že někdy viděl původní verzi .. O muj bože. Já beru toto hodnocení ke vztahu k ostatním českým pořadům a nutno říci, že mezi ostatními rádoby vtipnými pořady tento celkem vyniká. Zvláště jsem si pak oblíbil hosty: Miloš Knor,Jakub Kohák, Bohumil Klepl (v tomto pořadí).

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Po jedničce perfektní návrat k akci. Bylo srandovní vidět, kolik rodičů přivedlo po jedničce své děti s očekáváním podobné pohádky bez krve a násilí. Myslím, že i těm nejpomalejším z nich došlo, že se trochu spletli už při masakru střetů (orcs) ve městě na jezeru. Líbilo se i mé přítelkyni, která byla z prvního dílu dost zklamaná (po tom co jsme během týdne shlédli celou ságu pána prstenu. Efekty pěkné, skřeti se více podobají těm z pána prstenu (konečně) a i vše ostatní celkem potěší. Dokonce tu a tam pronikne něco, při čem máte pocit, že to bylo asi v knize řešené více dopodrobna (ale nemáme na to šest hodin, takže i náznaky stačí!). Doporučuji 3D shlédnutí film (i když se může stát, že po nějaké době -cca. hodině a půl- přestanete 3D efekty vnímat).

plakát

50/50 (2011) 

Škoda, že komedickou část tohoto filmu tvoří jen pár osob ve filmu ... Jedním z nich je i kamarád hlavní postavy a ten jaksi uprostřed filmu... Není. Ale i s tím, že jsem čekal větší zábavu dávám pět. Film zaujme celkem vcelku zajímavým příběhem, ale trpí bohužel, jako většina filmů, zdlouhavým prostředkem ... Vlastně tady se ani tak nejedná o střed filmu, jako spíš nájezd na finále. Ale i tak ve mně film zanechal dobrý dojem po dokoukání a to se hodnotí :D. Kdybych měl hodnotit přímo u sledování filmu, asi by to byly hvězdy čtyry...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Lepší film s pár nedokonalostmi (jako třeba to, že Stark se najednou pere dost dobře, kostým najednou nic nevydrží) kompenzovanými detaily, které jsou zábavné (př. letí oblek ... chvíle plná nadějí - zakopne o zábradlí). Dlouho jsem zvažoval 4 hvězdičky. Přičteme-li si ale efekty, hudbu a příběh a všechny ty vtipné scény, tak je pět hvězd zcela pochopitelných.

plakát

Proroctví (2009) 

A mně se ten film líbil :-). Akce, strach, napétí, myšlení, filozofování... To vše tu najdeme :-)

plakát

Maska (1994) 

Ano. Velice zvláštní komedie. Jedna z prvních svého druhu řekl bych. Provázela mě dětstvím a stále na ni rád vzpomínám ... Díky tomuto filmu se stal Jim Carrey mým oblíbeným hercem

plakát

Gladiátor (2000) 

Nejčastěji zhlédnutý film ze všech. Opravdu si troufám říci, že žádný film jsem neviděl vícekrát než tento. No a stále mě neomrzel a to o něčem svědčí :). Opravdu dobrý dobrý dobrý film ;). Russell Crowe exceluje

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Hodně zvratů důležitých pro další díly, hodně akce, málo děje ... Ale musíme pracovat s tím co máme a co musíme narvat do 140ti minut, aby další díl dával smysl, že :D. Už mnohem lepší efekty a excelace Ewana McGregora. Pěkné ovládání meče u postav. Příšerný dabing ... Ale zkuste to moc nevnímat ;).

plakát

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 

Pěkný úvod k dalším dílů. Osobně jeden z mých nejoblíbenějších dílů... K tomu ještě moji oblíbení herci Ewan McGregor a Liam Neeson. Co víc si přát. Postavy Kenobyho, Qui Gon Jina a Darth Maula jsou také mé oblíbené, protoz mého pohledu 5/5;). Na něčí vkus málo boje a málo děje ... Pro mě osobně vydařené dílo. Efekty sice ještě nic moc, ale pořád mnohem lepší než jiné soudobé filmy. Na úvod do děje dost dobrý film, myslím :).